Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hanolfe

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget kérnék. Adott egy Iphone 5S 7.0.5-ös szoftverrel. Jailbreak-eltem pár napja, minden jól működik, de vissza akarom állítani jb nélküli állapotra. Itunes-ban SHIFT+visszaállításra elindul a restore, beadom neki a ipsw fájlt ( iPhone6,2_7.0.5_11B601_Restore.ipsw ), kicsomagolja, majd 3194-es hibával leáll. Rákerestem a megoldásra, a host fájlban megcsináltam a módosításokat. Újraindítottam a gépet és megint próbáltam a visszaállítást. Ekkor már továbblép, de jött egy újabb hiba, 5-ös! Erről nem is nagyon találtam semmi infót. Újra próbálkozás, 5-ös hiba nem jött elő, de jött helyette a 17-es. Ráadásul recovery módba is került a készülék, már a hajamat téptem mire rátaláltam a Tinyumbrella progira, amivel ki tudtam venni recovery módból.
    A 17-es hibára ajánlott dolgokat megcsináltam, vírusirtó és tűzfal kilőve, Itunes újra telepítve, másik USB portot is próbáltam. De nem jártam sikerrel.
    A telefon gyárilag független, én vagyok az első tulaj. Az operációs rendszer win 7.

    Ja, Tinyumbrellával próbáltam menteni az shsh-t, úgy csinál mintha mentené, de nem ment semmit. Lehetséges azért mert a 7.0.5-re még nem működik?

    Mit csináljak még, hogy sikerrel járjak? Próbáltam másik laptopon, de azon is így jártam, ezen is win7 fut.
    Próbáljam meg xp-s gépen?

    Előre is köszi!
    hanolfe

Új hozzászólás Aktív témák