Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    Topikgazda

    válasz manchester85 #50127 üzenetére

    Akkor mi lett volna a reális, logikus, etc?

    1. Ahogy írod, olcsóbb a műanyag házas, vagyis akkor a beltartalmat is downgradelni kell, hisz magában az anyaghasználat nem indokol több 100 dolláros árcsökkentést. Az viszont azért necces, mert ha kijött volna egy zsír új telefon egy 4/4s hardverrel, amin már most épp elmegy az iOS 7, akkor asszem' ugyanitt tartana tőzsde, csak annyi delay-el, hogy az első vásárlói visszajelzések/tesztek formálnák, amikor kiderülne, hogy nem csak olcsóbb anyagokból áll, de még lassabb is sokkal, etc.
    2. A meglévő fém ház hátlapját, keretét kellett volna színesre festeni és ugyanannyiért adni (akkor meg mindenki azon rinyálna, hogy a színekkel elveszett az exkluzivitás, hiába ugyanaz az anyag mindegyik).
    3. ?

    Ja és a "nincs szükségük 200k-s telefonra" Itt nálunk, tekintve az átlagfizetést, biztos nincs... a másik meg, hogy kíváncsi volnék egy statisztikára, ami mutatja, hogy ugyan itt Magyarországon hány olyan embernek van iPhone-ja, aki egyébként meg sem engedhetné magának? Nem akarok senki pénztárcájába turkálni, sosem derül ki az ilyen, de nyilván átlagfizetés vs. aktivált iPhone az országban dolgokból ki lehet következtetni. Persze, még mindig lehet bontani, ki az aki megengedheti magának, ki veszi előfizetésre, ki egyben, ki diákhitelre, cofidisre, anyán kínjára.

    [B]erdoke: Az otthon ülő feleség dologra én is kiakadtam. Lehet, sokan vannak, akiknek olyan a felesége, hogy csak ül és néz, főzni nem tud, takarítani meg meg nem fog, de az már legyen az ő baja (biztos alkalmazkodik a férfi jelleméhez, hisz ezért találtak egymásra). Persze, ezt leírva már én is előítéletet fogalmazok meg,ha belegondolok, dehát minden ember más. Én spec. ha a kedvesem nem tudna főzni, meg semmit nem csinálna, nem lennénk együtt, persze, ehhez hozzátartozik, hogy mindezt úgy várom el, hogy én is megcsinálom ezeket, sőt felváltva, vagy egyszerre végzünk minden ilyen, nem pedig befekszek a tv elé és várom a sört füttyszóra az asszonytól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák