Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    Sziasztok,

    Nem tudom melyik téma jobb erre, ez vagy a milyen telefont vegyek, de első körben ide raknám kérdésem.

    Még nem 100% de előre láthatóan pár hónapon belül lehetséges, hogy telefont cserélnék, és a mai androidos árak mellett elgondolkodtam egy használt iPhone beszerzésében.
    200k körül maximum, de ha nem maxolom ki a keretet annál jobb, így a 13-as vonal az, ami legfeljebb játszik.

    Mennyire éri meg mondjuk még ~fél év múlva egy 12/13-as szériás iPhone-ba beruházni, vagy már azok annyira nem? Esetleg várjak még egy kicsit és 14 ugyanígy használtan?

    Amire használnám basic telefonos dolgok, telefonálás, netezés, levelezés, planning, naptár stb de ezekre általában külön appot használok (MS dolgait, mert mindenem is azokban van), ezen kívül ami fontos, hogy minél jobb legyen a fotós része. Ezen kívül meg kell jegyezzem, hogy sose volt semmilyen apple cuccom, így teljesen új az egész ökoszisztéma, de már nagyon hajt a kíváncsiság :D

    Ami valószínűleg nagyon hiányozni fog, az a gyorstöltés, nem tudom mennyire erősek ezek a telefonok akku szinten, de a 120W-os "negyedóraalatttelenyomom" biztos hiányérzetet fog hagyni. Így az is szempont lenne, hogy ne kelljen napi többször is tölteni.

    Ezek figyelembevételével milyen készüléket ajánlanátok?
    Tudom, hogy nem túl konkrét, de még nagyon csak terv fázisban vagyok.

    Előre is köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák