Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz markknight #294365 üzenetére

    Ha nem nézzük a fanboyok sokszor szektás hozzáállását a márkához, akkor is érthető lehet, hogy miért tartják sokan az Apple cuccait a legjobbnak.

    A Macbookoknál magasabb az ár- és minőségküszöb, a legolcsóbb modellért is háromszor annyit kell kifizetni, mint egy másik márka gépéért, cserébe az ember prémium hardvert kap (más gyártók belépő szintű gépéhez képest legalábbis mindenképp). Magasabb szinten lehet, hogy van olyan modell más márkáknál, aminek jobb a touchpadja, mint a Macbooké, de a belépőszinten még én sem találkoztam egyel sem, míg a legolcsóbb Macé is remekül működik.

    Ugyanez a helyzet az iPhone kamerájával. Mivel általánosan kattintgatok csak, ezért anyukám SE modellje is tökéletesen megfelelne kameraügyileg. Ellenben volt baromi olcsó Xiaomim, aminek rossz volt a kamerája. Hiába kerül a legolcsóbb iPhone ötször annyiba, mint egy kínai márka alapmodellje, ha reflexből kell rávágnom a választ arra a kérdésre, hogy melyik telefonnak van jó kamerája, az iPhone-t fogom mondani, mert az én használati szintemen (belépő) az övékét tartom a legjobbnak, és nem kezdek el hardverteszteket nézni a csúcsmodellek összehasonlításáról.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák