Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz 8 #177271 üzenetére

    Ja bocs, kihagytam a kritikus dolgok közül a hotspot kék pulzáló félképernyős cuccot, annyira természetes már hogy nincs, hogy elfelejtem. Hát az konkrétan kiverte nálam a biztosítékot (másnak nagyon hasznos), mivel folyamatosan kapja a többi eszközöm a hotspotot így tulajdonképpen a képernyő egy részét fixen elveszíteném vele. Így az is el van tüntetve, csak egy kis ikon jelzi most a hotspotot az akksi mellett a status baron.

    + 1 kényelmi, az idő mellett a status baron mutatja az aktuális dátumot is egy számmal (csak a napot, hogy hányadika van).

    Najó befejeztem.
    Egyébként nem ajánlom senkinek a jailbreaket mert nagyon komolyan kompromittálja a rendszer sebezhetőségét és a jól kialakított ökoszisztémát megbontja! Barátnőm iphone-ját pl soha nem jalbreakelném, mert az általam említett dolgok közül semmire sincs szüksége, és jobb ha egyben van a rendszer a legújabb frissítésekkel.
    Csak arra akartam példát adni, hogy van akinek még mindig értelmes a jb (a komoly kockázatok vállalásával).

    [ Szerkesztve ]

    50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák