- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
válasz
Ragnar95 #29538 üzenetére
Nos, leírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája, és nincs kedve egy éjszakát átolvasni a fórumokat: A telenoros sim hiba megoldása a 128k-s kártya, na de abból is 2 féle van, a kisebbik chipmodulos a jó, azt lehet rendesen körbevágni. Azaz csak lehetne, ugyanis a Telenornál ez hiánycikk, és az egészben a legjobb, hogy képtelenség megtudni hogy hol lehetne kapni. Az ügyfélszolgálat nem látja a készletet, és nem is tud kapcsolatba lépni (!!!) a bemutatótermekkel, és az ember is csak úgy értesülhet ha bemegy, ugyanis nincs elérhetőségük, se telefon, se email, se semmi. Úgyhogy van egy drága, de kártya híján működésképtelen telefonom, amit működésre lehetne bírni, de mégsem. Ha valaki megmondja a megoldást, sírva megköszönöm.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #29524 üzenetére
Ez az authorized annyi, hogyha munkahelyi gépemen bejelentkezek az itunes-ba elsőnek, akkor kiírja hogy már csak 3 gépre léphetek be ezzel az accountal, erre érted ez ugye? tehát magyarul egy accountot 5 géphez rendelhetek hozzá amin keresztül szinkronizálhatok cuccokat a telefonra illetve a telefonról a gépre stb?
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #29512 üzenetére
Köszöntem a segítségeteket
Amúgy ez nem ellenkezik valamilyen szinten azzal hogyha valamit megvásárolsz akkor azt csak te használhatod? Értem ezalatt hogyha megveszek egy appot akkor abból nemlehet késöbb gondom hogy mittudomén xy rokonnak ismerősnek is az én fiókomból szinkronizáltam fel a telefonjára az adott appot?
Amúgy ha megvásárolok egy appot akkor azt hány különböző iphone-ra lehet pl feltelepíteni, megvan ez szabva vagy pedig bármennyire?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #29465 üzenetére
Persze próbáltam már mindent, csak az segít ha az időzónát Amerikai középidőre állítom az is csak a sokadik próbálkozásra. Ezt gugliztam ki még amikor 3GS-sel is ilyen problémáim voltak. Tűzfal nem tudom mennyire zavarhat be (ez most csak úgy eszembe jutott)?
Balupapa
Ott van az iTunes mappában persze csak sync után. -
Ocarina
aktív tag
válasz
Ragnar95 #29455 üzenetére
Nekem az iPad elég hamar feltölt. Annak is nagyon király az üzemideje. Nagyon meg vagyok vele elégedve, 90%-ban kiváltotta a gépet nálam.
Megkérdezem itt is, mert az iPad topikban még nem kaptam választ.
Van rá lehtőség, hogy a gyárinál lejjeb vegyem a fényerőt? Jöhet JB-s megoldás is. -
adamka16
őstag
válasz
Ragnar95 #29417 üzenetére
közben meg tudtam csinálni, csak kicsit bénáztam a jb-el. most fent az 5.0.1 + jb. kb 6-7 óra wifi-vel készenlétben, 3 %-ot szívott le, de ha netezek rajt így is pár óra alatt totál le lehet meríteni, új akku ide vagy oda.. egy 2 napos üzemidőt ki tudna facsarni belőle az új ios, akkor örülnék, nem picit. de ez már csak csoda esetén lenne így...
-
adamka16
őstag
-
-
-
Hókusz Pók
aktív tag
-
B.Ricsike
őstag
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #28889 üzenetére
Hagyom a fenébe, nemakar összejönni csak ha a tűzfalat kikapcsolom, de van amikor akkorse akarsz szinkronizálni. Hiába adtam hozzá kivételként a tűzfalhoz de nem mindig jön össze. Illetve nagyon lassú wifin. Így felejtős
thx azért a helpet
UP:
Illetve képet hogy a fenébe tudok törölni a telefonról? Mert olyat amit én fotózok olyat tudok törölni de amit szinkronizáltam azt nemtudom törölni. milyen módja van a törlésre?
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #28553 üzenetére
Elöbb megkérdeztem de válasz nemnagyon jött rá még egyszer megkérdem
Ha jön ismerősöm hogy toljak neki ipod-ra zenéket akkor elég ha csinálok 1 külön playlistet abba másolok bele neki számokat majd azt szinkronizálom. Ez így megoldható? csak hogy a saját zenéim ne kerüljenek rá neki hanem csak azok amiket neki összeválogatok?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Ragnar95 #28457 üzenetére
Nálam elektronikus számla van. Szóval működik. (OTP)
MÁS: lehet, kicsit amatőr kérdés: a jobbkatt "RESTORE FROM BACKUP" parancs felteszi automatán a legújabb szoftvert a telóra? Szóval van -e különbség a restore és a restore from backup között (azonkívül, hogy az egyiknél választhatod, hogy új telóként teszed fel, a másik a backup-ot teszi fel).
-
Hooper
őstag
válasz
Ragnar95 #28457 üzenetére
Kártya nélkül regizve nem fogok tudni később esetleg fizetős appokat venni :/
Telón próbáltam amugy a free app installra bökés után bejövő regisztrálást, de nem kínálta fel a "none" opciót a szla számra.
Ha most egyébként beállítok valamit később törölhetem/módosíthatom? -
latyak17
tag
válasz
Ragnar95 #28442 üzenetére
Heló! Amiket én árulok (fóliák) elsőt hátsót .. minőségére soha senki nem panaszkodott olcsóbb mintha GSM boltba vennéd meg sőt legtöbb helyen sokkal gagyibb cuccot árulnak drágábban.. Én személy szerint mindig ilyen olcsó fóliákat vettem sose volt velük baj és ugyanúgy védnek a karcok ellen mint a 2-3-5 ezres társai, de ez az én egyéni véleményem!
-
-
-
-
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95 #28273 üzenetére
Engem is csak most jelölt be elsőször ismeretlen
Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha elfogadom, akkor milyen adatokat lát rólam (emailcím, ilyesmi).
(#28275) Mela Kehes: Vegyél shield-et. Csak 100 érme/db és ha nagyon begyorsul akkor aktiválj egyet és megvéd ütközéskor
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #28239 üzenetére
Köszönöm
Lenne még 2 dolog
1; Az egyik az lenne hogyha csinálok egy US store-os accountot is és oda vissza lépegetek a hun meg us acc között ne csináljak pl egy modem restartot hogy ne ugyanaz legyen az ip-m? vagy teljesen fölösleges lenne mivel apple-t nemnagyon érdekli hogy mikor milyen nemzetiségű accountot használok?
2; Kérdésem azlenne hogy nemrég 1-2 hete maximum valaki kérdezte ezt a us accountot hogy működik és láttam hogy valaki bemásolt 1 címet és odaírta hogy erre már sok ezer us account van beregelve mert ugye valódi címnek kell lennie, nemtudod véletlenül mi volt ez a cím?
-
NGA
addikt
válasz
Ragnar95 #28046 üzenetére
Ha itthon megjelenik, én is fogok venni. symbian nem kell, az előző telom egy 6303 volt, ami 2 évet ment úgy, hogy a gyári aksija még mindig birta 1 hétig, és soha semmi baja nem volt. Semmiféle szoftverfrissítés nem kellett neki, és ha nem lett volna olyan pici a kijelző, lehet, most is azt használnám. Gondolj bele, 1 hétig birta 1 feltöltéssel!
-
Stiegliz
tag
válasz
Ragnar95 #28033 üzenetére
ebben teljesen igazad van, ezért is valasztottam az ios-t.
viszont nokia. ami sajnos ma mar nem jelent sokat.
es mondjuk a wint, nem szeretem , de ez egesz teteszetos.
es mondjuk a legnagyobb problemam, h 512 ( ram , rom ) van benne .. bar eleg nagy herzen horog .
szoval igy osszesegbe kettos erzeseim vannak a dologgal kapcsolatba. -
tamist66
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #27890 üzenetére
Ja ja közben olvastam róla infót: Due to high demand, our service is currently down, we are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience!
Akkor várok bár vegyes vélemények vannak róla pedig jó lenne már egy elegáns jól használható hírolvasó mert amik vannak nem bejövősek. Origo elment de egy frissítéssel elcseszték, ment is a kukába.
lkereki
MM-ben olyan szinten el vannak szállva az árak iphone kiegészítők terén hogy csak pislogok, ráadásul teljesen kommersz szarokat árulnak (Árkád, Polus).
-
kenny123
addikt
válasz
Ragnar95 #27841 üzenetére
Köszi nektek, erre még visszatérünk.
Viszont most van picit fontosabb is. Vateráról rendeltem 3k-ért ozaki icoat 0,4mm-t, ami régebben már volt, de most ez rohadtul nem ugyanaz. Minőségre mintha alatta lenne a réginek, a lyukak valahogy nem úgy vannak kivágva, de ami a leg szembetűnőbb, hogy a bal oldalán nem virít az ozaki felirat. A doboz rendes ozakis, rajt a minta, meg kis papír is volt benn. Össze vagyok zavarodva, ha fake a cucc akkor repül vissza a gazdájának.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Ragnar95 #27763 üzenetére
Nem rendeltem onnan, de nekem is megállt a szemem egy pillanatra, hogy csak 17 euro az ami nálunk 9000 - 10 000 Ft.
Már kezd így 2 hét után minden tiszta lenni azonban a zene még nem annyira... Beteszek minden mappát Itunesba majd szinkron rajta van a telefonomon, de össze vissza... Olyan zenéket teszek rá ami vegyes...így nagyon jó hogy felismeri albumok, előadók szerint amiből kb ugyanannyi van mint szám? Mappák szerint rendezni az az egy lehetőség van(telefonon), hogy lejátszási listát csinálok és akkor olyan mintha azok a számok "egy mappában" lennének. Remélem érthető mi a problémám
Rövidebben úgy szeretném mint PC-n mappákba rendezve nem dalok,előadók,albumok szerint "csak"....
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Automobilista 2
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest