- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
majestic #35739 üzenetére
Inkább shift+update, gyorsabb és nem kell backup se hozzá
Tompo92: nem lehet, hogy valamelyik alkalmazásnak vannak dokumentumai is, amit oda számol? Ha iOS5-ön vagy, akkor a beállítások>általános>használatban nézd meg, hogy mennyit ír az alkalmazásokhoz és mennyit a dokumentumokhoz az alkalmazáson belül,ha ugyanezen a menüponton belül rájukmész egyesévelAmúgy a szifonos A5 JB cikkben írnák pár furcsaságot. Pl azt írják, hogy i4S-re restore-al a 05-ös 5.0.1 kerül, miközben tudtommal pont hogy restore-nál kerül rá a 06-os....Ezen kívül szerintük ha valaki 5.1beta-ról vagy 06-os végű 5.0.1-ről downgrade-elni, akkor a baseband is downgrade-elődik, mivel még aláírja az Apple a 9A405-ös 5.0.1-et is a régi basebanddel...Ez csak nekem tűnik furának vagy valóban hülyeségeket írnak?
-
johnny_gold
tag
válasz
majestic #35716 üzenetére
Hát, nem gondoltam, hogy ez tényleg így működne, mert az egyszerűséggel reklámozzák a telefont, és eléggé elterjedt, nem gondoltam volna hogy ennyire körülményes lenne ilyen alapvető dolgok megcsinálása is, dehát úgy tűnik mégis az... Valaki lehet hogy együtt tud élni ezekkel, de én biztosan nem...
Ha még ma kijön rá jailbreak, talán megpróbálom azt, de azt olvasom, hogy azzal is elég körülményes marad a dolog, ha jailbreakelve van, megoldható hogy bárhonnan felmásolhassak rá bármit, viszont akkor sem jelennének meg ezek a tartalmak az iPod lejátszóban, szóval még úgy sem lenne az igazi...
Hosszútávon a valódi megoldás valószínűleg az lesz, hogy visszaviszem és kipróbálok valami mást... Nézegettem alternatívákat, például a Moto RAZR és a Galaxy Nexus eléggé szimpatikusnak tűnik, a videók alapján az UI-ja nekem még jobban is tetszik, azzal szokták ezeket szídni, hogy nem olyan folyamatosak, de a videók alapján ez totál olyan folyamatosnak tűnik, mint az iPhone-om, és azt mondják, hogy ezeken szinte semmilyen korlátozás nincsen... Az Apple fejes Steve Wozniak is az utóbbit használja, és elég pozitív dolgokat mondott róla...
-
TonTomika
aktív tag
válasz
majestic #35134 üzenetére
Az iTunes az egyik legjobb dolog, amit az Apple valaha készített. Katonás rendben, fogyasztható formában tartja a zenéimet, a filmeket és az appokat is. Furcsa, hogy sok embernek bonyolult a kezelése, amikor szerintem tök egyszerű, hiszen ez az egésznek a lényege, ahogyan az iPhone-nak is.
@Keef_Lee: Nem kötekedésképpen, de neked biztos, hogy iPhone-ra van szükséged?
Ennek a dolognak a lényege az, hogy minél egyszerűbben tudd használni, alkalmazást telepíteni. Ha jól értem te most szembe hugyozol a széllel?!
Véleményem szerint az Apple ilyen téren megbízható. Éppen ezért nem jailbreakeltem a telefonomat, mert így nem nyitok utat az esetlegesen kártékony szoftvereknek. (Mivel ilyen szinten nem értek hozzá és nem is szeretnék.) Az Apple igen komolyan ellenőrzi a szoftvereket, mielőtt bekerülne a Store-ba, tehát kizártnak tartom, hogy ellopnák az adataimat.
Ennyi erővel ne használjunk semmilyen Google terméket és még sorolhatnám.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha az én levelezésemre meg az SMS-emre lenne kíváncsi...had vigye! Hiszen nem vagyok sem bűnöző és nincsenek a birtokomban államtitkok sem.
Egyébként ha ennyire szeretsz turkálni a mobiltelefonok lelki világában hogy hogy nem Androidot használsz?
Az kb erre van kitalálva.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
majestic #35126 üzenetére
Már lementettem a leírást és a youtub-ról flv-ben, hoyg miként kell.
De mint "régi motoros" az agyam nekem a dosnál, meg a Nortonnál kezdődött és szerettem tudni, hoyg mi történik. Például én indítom az api telepítést. De tudom, hogy velem vana gond.Csabee: Most nagyon ki lesztek akadva
, de ezt sem így csinálom általában, mert az itunes nem az én logikám szerint működik.
Ezért ssh-n keresztül, winscp-vel bemásolom az ipat az installous download mappájába és onnét telepítem, mintha letöltötte volna. Tulajdonképpen erre kell az installous.
Jó vagyok mi?Ha itunesal szinkronizálom akkor hová teszi az api-t? Vagy egyből fel is telepíti?
-
Keef_Lee
senior tag
-
DanielK
addikt
válasz
majestic #34486 üzenetére
Hát nem tudom. Csak azt tudom mondani, hogy a kollegám i4S kijelzője hidegebb volt, mint az enyém. Az enyém melegebb. Csak egymás mellé téve jön ki. Nekem 16GB iPhone 4-em van, neki meg 16GB iPhone 4S-e. Én Vodánál vettem július végén, ő 1 hete rendelte meg az Apple Store-ból.
Elsőre azt hittem, hogy a fényereje van maxon. Mondtam is neki, hogy vegye lejjebb, mert sokat fogyaszt. Akkor láttuk, hogy neki is félig van, és az automata fényerő is be volt kapcsolva. Akkor tettük egymás mellé és mindkettőn maxra tettük, automata nélkül a fényerőt. Egymás mellé téve az enyém "sárgásabb" volt, mint az övé. Az övén sokkal fehérebb volt a fehér. Szóval csak azt tudom mondani, hogy nálam az i4 melegebb.A sárga ragasztós kijelzőnél nem az egész sárga, hanem foltok vannak rajta. Ha így egybe függően sárga, akkor csak melegebbre van állítva.
Mondjuk én restoreoltam a telót hétvégén, ő meg így vette. Lehet az új szoftverben lett átállítva...? Lehet hülye kérdés.
-
nederlanden
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz
majestic #33095 üzenetére
Nope. A bejegyzését tegnap tárgyaltuk ki, és értelmezésem szerint csak developer accountos telefonon működik. És ez a probléma. Hogy nem találtak még rést a hardveren, csak a developer accounton keresztül tudnak bejutni. Ami meg ugye nincs mindenkinek. Sőt. Na ezért nem publikálták még.
manchester85: az, hogy Neked nem volt fenn a 12 days, attól még ők intézték el (publisher=iTunes) hogy a SoundHound ingyenes legyen. Egyedül max tényleg annyit lehet a számlájukra írni, hogy nem only in-app-free lett az összes cucc, amit ingyenessé tettek, így sok embernek az a benyomása támadt, hogy a 12days nem ér semmit. A könyvet pl gondold olyannak, akinek van gyereke. De én pl már nem vagyok ellene, tehát akár 1-2 éven belül nekem is lehet... A zene meg... Ingyenes lett? 1-1 szám ugyan, de én leszedtem őket, sőt. A warezhoz sem ragaszkodom, amint lesz Music Match nálunk, kb az első leszek aki ezért fizet. Más egy albumért 5ezret perkálni, meg más olyanért fix pénzt fizetni, amit aztán már szabadon használhatsz fel. Mint ahogy a youtube nem mindenhol elérhető, hifihez a minősége sem elég, sőt igazából már a Fidelio-hoz is csak elégséges. Elmész külföldre... Warezolsz? Ja hogy ez a másik lehetőség, és ezt itt komolyan büszkén emlegeted a fórumon, mint másik alternatíva?
-
Xero
nagyúr
válasz
majestic #33095 üzenetére
Nem egészen.
Még nincs meg az az exploit, amit minden készüléken fel lehetne használni. Meg tudja már most is oldani, de dev account szükséges hozzá, hogy hozzáférjen a filerendszerhez. Nyilván ez nem adott mindenkinél. Ezért kell valamit találni, ahol bejuttatható a dolog. -
samgar
őstag
válasz
majestic #30593 üzenetére
Te viszont nagyon értesz hozzá, ez már kiderült.
"Valamelyik észkombájn pedig azt írta, hogy mi a f@szt vacakol már enyit ez a Pod2g? Hát kiváncsi lennék, hogy ő meddig szarakodna a JB-vel Innen látszik, hogy semmit sem ért hozzá"
Itt nem rólunk van szó, hogy mi mennyi ideig szarakodnánk vele. Hanem arról van szó, hogy ennél jóval nehezebb töréseket oldottak meg, tizedannyi idő alatt...nézz utána ha nem hiszed. Hozzáértő. Jah és küldj még lovét neki kólára.
-
samgar
őstag
válasz
majestic #30593 üzenetére
"Saurik pedig milliomos! Többszázezer (ha nem több millió) dolláros szerverparkot üzemeltet. Ha megnézitek a legtöbb programot 1-10 dollár között árúlja. Hacsak a többmillió JB-s felhasználó közül csak mondjuk úgy minden 50-ik veszi meg a programjait, már akkor is többszázezer dolcsi jön be havonta.."
Igen. Ebből is következik, nem igazán érdekelheti, ha éppen egy lúzerral állt össze
Legyint egyet és teszi tovább a dolgát...az ő hírneve megmarad
-
zaskar
senior tag
válasz
majestic #30462 üzenetére
Kérjed nyugodtan, nálam jól működik i4-el, nap mint nap használom. Főleg zenehallgatásra, de beszélgetésre is, ha úgy adódik. Számok címeit szépen megjeleníti a kijelzőjén, a funkciógombok (léptetés, play, stop) is hibátlanul mennek mind a gyári lejátszóval, mind a Capriccio-val. Egyedül a hangerőszabályzójával nem vagyok kibékülve, az egy érintős megoldás, nem igazán tetszik.
-
máyköl
veterán
válasz
majestic #30206 üzenetére
Naiv vagy, de brutálisan.
Azt a csupa nagy betűs részt amit írtál kifejtenéd jobban? Mert ezzel gyakorlatilag azt állítod, hogy A4 -es procival rendelkező iOS eszközökre MÁR VAN untethered JB. Van erre bizonyítékod? Mert ha igen, nemszóltam. De az, hogy pod2g a twitteren megírta, vagy-hogy csinált már egy videót róla, az sajnos nem bizonyíték. Ha eljösz, és szépen az I4 -emre felrakod az untethered JB -t, akkor elhiszem."A JB meglesz, eddig is megvolt mindig is."
Sajnos tévedsz. Ez ellen az Apple mindent elkövet, és pl. egy lépéssel közelebb került a céljához, mikor megvette Comex -et, hogy a JB -t teljesen megsemmisítse. Szerintem sikerülni fog nekik, a JB -t lassan az Apple teljesen kinyírja, az utolsó éveiben jár már ez a Jb korszak, csak visszaemlékezni fogunk tudni rá.
Mindegy. Idővel kiderül minden. Ha az derül ki, hogy kami volt az egész, akkor emlékezz vissza, mi szóltunk. Ha nem, akkor neked lett igazad. De mérget ne vegyél rá, mert a hsz. -aid alapján olyan biztos vagy ebben, hogy kihozza pod2g az untethered Jb -t, hogy a házad is feltennéd rá.
-
-
Ocarina
aktív tag
válasz
majestic #30083 üzenetére
Ha jól vettem ki egy előző bejegyzéséből, akkor 3GS-re már kész az untethered JB. Ha ez így van, akkor miért nem teszi elérhetővé?
Más:
Tethered JB 5.0.1-en 3GS-en mennyire stabil? Még 5.0-n megcsináltam, de egyszer összeomlott a rendszer, és inkább hagytam a fenébe.Ma egy érdekes dologba futottam (megint). Volt a telefonon egy zene, és miközben az szólt, és felakartam oldani a telót, minden egyes alkalommal összecsinálta magát a Music app, kis pörgő karika, és utána állt helyre a rendszer. Csak ennél az egy számnál, de ennél mindig. WTF?
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
majestic #29720 üzenetére
A 2. pontodat nem igazán értem....Miért is olyan nagy probléma, ha az 5.1-ben foltozza az Apple a rést?
Nem lehet majd firrsíteni rá, na és....?Ettől még nem kéne elölről kezdenie az egészet, mert 5.0-val és 5.0.1-el ugyanúgy működne a JB
SÖ: énse értem, minek 5, de biztos van valami oka, hogy vadászcsiga kolléga ennyit használNekem viszont pont az a baj, hogy van pár app, amit az amerikai id-vel szedtem le és minden egyes szinkronizálásnál újra authorizálnom kell a gépemet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
majestic #29717 üzenetére
Linkeket tudnál adni Geohot, MuscleNerd, és Greenpoison megerősítéséről?
SÖ
Két magyar van, ezek voltak az elsők egyikhez bankkártyát társítottam méghozzá a főszámlámat, a másik meg none volt nehogy véletlenül megnyomjam a buy gombot akkor még nem ismertem az ios-t nem tudtam hogy működik a vásárlás.
Van még egy angol ezt Rolcsi miatt csináltam akkoriban készült Londonba és kiváncsi volt mi található abban a store-ban, egy osztrák, ezzel ausztriai navit kerestem és egy amerikai, ehhez azt hiszem nem kell magyarázat. -
máyköl
veterán
válasz
majestic #29703 üzenetére
Nagyon rád szállt ez a nem Magyarország szöveg.
Igenis nagyon benne van a pakliban, hogy az egész kamu.
Attól, hogy te beszéltél e -mailben vele, ami ráadásul egyáltalán nem biztos, attól még lehet kamu. Kicsi pénzt akart szerezni a kollega, és ennyi. Nem csak Magyarországon vannak csaló emberek, akik nem tisztességesen, hanem az emberek megtévesztése által szerzik meg a pénzüket.Ettől függetlenül én is azt vallom, hogy nem kamu, de azért ennyire ne legyél biztos a dolgodban, mert benne van nem kicsit a pakliban, hogy a pénz, amit utaltál, az teljesen felesleges volt.
-
b4zsi-
őstag
válasz
majestic #28028 üzenetére
2. második az biztosan a garancia lejárásának a dátuma ami 1 év...Gondolom akkor 3 hetes a telefon.
Amúgy megnéztem Neked az enyémmel:
Telephone Technical Support: ActiveYour product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: February 21, 2012Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: November 22, 2012Ott ezeket dobta ki. 2 hetes a telefon. Iphone 4 8 giga 5.0.1
-
Ragnar95
félisten
válasz
majestic #28024 üzenetére
Ez az az oldal
Amúgy a papír csak annyit ér, hogy perre viheted az ügyet és ott pár évnyi harc után visszakaphatod a teló árát....Bár ha hajlandó papírt írni az eladó, akkor valószínűbb, hogy korrekt, de így sem 100% a dolog sajna.
Arra nagyon figyelj, hogy valóban eredeti-e a teló, AppStore-ból próbálj meg letölteni egy ingyenes alkalmazást, ha megy, akkor biztos, hogy eredeti.
Nézd meg, hogy nincs-e semmi sérülés rajta, működik-e minden funkciója (bár az i4-nél elég ritkák a meghibásodások). -
vadászcsiga
félisten
válasz
majestic #27942 üzenetére
Nem lesz itt untethered jb, Comex az utolsó nehézsúlyú hacker jó oldalra állításával egy időre győzött az Apple. Gondolom előbb utobb lesz majd valaki de már majdnem 2 hónapja kijött az iOS 5 és sehol semmi.
Flipboard: számomra használhatatlan hiába a cool design ha nem lehet kitenni magyar nyelvű hiroldalakat a google reader nem megoldás, de még ha lehetne akkor sem lenne jó mivel nem használnak annyi képes anyagot ami ellátná fotóval az előnézeti flipeket vagy hogy hívják, anélkül meg nem lenne ugyanaz az arculat. Pont emiatt töröltem a Pulsenews-t is ott sikerült berakni őket de csak fekete kockák voltak fehér szalagcímekkel.
-
Mr X
veterán
válasz
majestic #26915 üzenetére
Tudtommal alapból nem, Installous-sal vannak elérhető régebbi verziók is, de ugye az egyrészt JB-köteles, másrészt, mivel warezlehetőség, elég kényes téma.
A régi verzió ipa fájlját hozzá lehetne adni itunes-hoz, ha elérhető lenne valahol, de ugye mivel fizetős appról van szó, így crackelt ipa lesz, amihez megint jb kell.
-
válasz
majestic #25708 üzenetére
Nekem annó látványosan laggolt, vissza is tettem 1-2 órán belül a 4.2.1-et.
kisÁdi: ez nem chat...
Sur1G: Én most figyeltem fel erre, ahogy mondtad. Valóban, egy hangyányit később reagál, ha "áll valamennyit" a készülék, mintha elkezdem most így "ébresztgetni". Azért véleményem szerint ez messze van az idegesítő dolgoktól, de hát minden ember más. Lehet neked 5ször gyorsabb a reakcióidőd mint nekem, aztán lassúnak tűnik a telefon.
Szerk.: azért szép lassan a szakmai topik (is) átment értelmetlen hozzászólásgyűjtő megnyilvánulások sokaságába.
-
Lmh
őstag
válasz
majestic #25708 üzenetére
Nekem az, h állítólag van jobb xD amúgy nem vészes, apro akadások vannak, DE ami nekem totál idegesítő, amit már írtam is, hogy:
Stanza nem indúl el vele a legutobbi frissités óta!!! És nem nagyon látok rá esélyt, hogy ezt a bugot javítani fogják. Mondjuk ez nem közvetlenül az ios hibája hanem a StanzaéAmúgy 3.x.x-es iosok felejtősek nagyon 3GS-re?
Lehet ios5.0.1 frissítés lesz a szenvedésem vége :S De akkor onnan megintcsak nicns visszaút gondolom :S
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz
majestic #25572 üzenetére
Erről mesélnél nekem bővebben picit? Mennyivel lassabban tölti fel?
Mert a gyári 1 méter rövid, hosszabb meg csak utángyártottban van, az is a legtöbb helyen hiánycikk. De ha egy hosszabbító is megoldja, akkor úgy egyszerűbb lenne, meg olcsóbb. Gondolom az akkunak nem lesz baja hosszútávon?
Aktív témák
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest