- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
JamesHun #15934 üzenetére
...hát ennek a hírnek elég fake szagavan. Valaki találhatta ki, ehhez hasonló fórumun a csíkszeműeknél. Amúgy vennék egy kiló SGS3-at, és mennék vissza a soromba, és aki foglalta a helyem annak is adnák belőle.
Amúgy van félnivalója az Apple-nek ha igaz. Valami adatátviteli szabvány miatt, de ezt egyelőre csak a Samu állítja, az Apple nem is reagált. Ergo az i4s picradobását akarják megakadályozni. -
Jojo5
őstag
válasz
az mi kemény...
nah majd jön a rinya, hogy az SGS II-nek is szakad lefele az ára...ja és nálam is megy a várakozás az IOS5 miatt...
Fontos Kérdés: azt megcsinálhatom, hogy csinálok 1 backupot és utána a telómat új telóként rakom fel, de az új telóról is csiláok 1 backupot és az új telóról készült backupra visszamenteném az üzeneteim illetve jegyzeteim az előző backupból...5let ?
-
D@niel
addikt
válasz
Én is láttam hírt erről, de nem volt kedvem fordítani. Honnan van az infó? Ez a 2 dollár nagyon durva...
Amúgy annyira felesleges ilyet csinálni, úgy is mindenki megveszi az iPhone-t aki oda megy, nem beszélve arról aki sorba is fog állni. Max utána bemegy egy S2-ért is
-
-
plus44
veterán
válasz
JamesHun #15556 üzenetére
Ott van az Infinity Blade II, ami I4S only. Elindul sima I4-en is, csak nem olyan grafikával. Hidd el sok olyan app és játék lesz (inkább utóbbi), ami kihasználja majd a két magot.
pn199: Nyilván így van, de mi ezzel a baj? Nem fog csutkára lemerülni 3 óra játéktól, annyit meg úgysem játszol vele, és különben is, normális használat mellett minden este töltőre rakod, szóval nincs baj.
-
zack
nagyúr
válasz
JamesHun #14485 üzenetére
Ne vicceljetek már. iTunes-szal tettem fel a GM verziót.
Kell hozzá az iTunes Beta7 + GM verzió. iTunes-ban nyomvatartod a shift gombot restore megnyomása előtt, betallózod a GM-et és ennyi.Mi ebben ennyire bonyolult?
(#14500) DanielK
Ahogy írni tetszik, pont úgy csináltam.
A 4.3.5. mentésemet restore from backupoltam iOS-re, és minden progi amit eddig próbáltam müxik.
Mi több az egyik jelenlegi kedvenc játékom, a Nuts, már nem lagzik. 4.3.5. alatt sajnos voltak benne akadások. -
pr0bi
senior tag
válasz
JamesHun #14193 üzenetére
Ezt a részét soha nem értettem , miért kell egy telefonból játékgépet csinálni? Nem arra való.
Nem tudom eldönteni mit csináljak, várjak négy hetet és vegyek egy 4S-t vagy csak sima 4-t ? Idáig az 5. bejelentésre vártam, hiába. Baromira nem érdekel hogy csillognak az izzadságcseppek
-
plus44
veterán
válasz
JamesHun #13581 üzenetére
Nem azért lesz necces a készülék kiadása mert nincs mit rárakni. Át fogják ugrani szerintem a GM verziót és már élesben jön, vagy ténylegesen megcsinálják azt, amit ha most belegondoltok nem is hülyeség, hogy minden szolgáltató hó közepére várja az új Iphone-t, ami pontosan 2 hét még. Ergó megtehetik azt, hogy azt mondják jön az I5 meg az Ios5 mondjuk októbet 15-én és, és mától (aznapot nézve okt. 4) letölthető a GM verzió a fejlesztőknek és akkor pont a 2 hetes periódust betartva (mondjuk most párszor eltértek tőle) jön majd egyszerre az új telefon a fedélzetén az új OS-sel.
-
válasz
JamesHun #12411 üzenetére
Mivel hivatalos, appstore-s program, nem is biztos, hogy engedik úgy frissíteni, hogy "compatible with iOS 5 beta" 7 pl... Lehet az Apple csak úgy engedi át, ha olyanra kompatibilis, ami már megjelent... Persze ettől csinálhatják, de csak akkor fogadja el az Apple, mint frissítést, ha már hivatalosan is megjelent a szoft, amire optimalizált.
CoDWaW07: Régebben ez nekem úgy volt, hogy amíg iPhone - 3g - 3 GS-eim voltak, volt mellettük egy iPod classic is, mert abban volt a legjobb chip az összes Apple termék közül. Aztán mikor megvettem i4 és meghallgattam, mondom "vééégre", és eladtam a classicot, mert még annál is jobb hangja volt.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
JamesHun #11990 üzenetére
tLOL
Nem.
EZ már kb vicc kategória -
-
törölt tag
-
manchester85
veterán
válasz
JamesHun #11134 üzenetére
Mert mókusvakításnak tartom az egészet, ami kb. 5 percig érdekes. Fárasztó a szemnek, fárasztó az agynak, nem minden szögből néz ki jól, szellemképes képet ad, stb. Egyszóval szar az egész, tulajdonképpen nem más, mint mese habbal az álmodozóknak, akik abban a hitben vannak, hogy ez már a jövő. Nem, ez még nagyon nem az.
-
fazr
senior tag
válasz
JamesHun #11026 üzenetére
Ha úgy akarod mp3at simán át lehet húzni telefonra, nem muszáj a library-t szinkronizálni és mivel tart tovább iTunest megnyitni mint egy fájlkezelőt?
A hibaüzenetekkel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy a több éves iPod és fél éves iPhone használat alatt nem találkozram olyan hibaüzenettel, aminek ne lett volna valós oka (lehet én vagyok szerencsés, vagy lehet nálad van valami gond).
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
JamesHun #10673 üzenetére
Nálam csak annyi, hogy a news feed betöltése beakad, és folyamatosan újratölti úgy, hogy nem hoz be semmit. Ilyenkor csak egy app újraindítás segít.
Egyébként hihetetlen számomra, hogy a FB nem tud egy normális app-ot összehozni iPhone-ra. Szánalmas. A Google+ viszont jól működik
-
-
Ragnar95
félisten
-
-
Kommy
veterán
válasz
JamesHun #9054 üzenetére
Nekem nincsenek, most azok a megakadások amik beta 5-nél voltak. Térerő nálam stabilabb mint volt (nem ugrál össze vissza eddig volt hogy 5-ösön volt de megfogtama telefont és elvesztette a jelet, most 3-ason van de nem veszti el lagalább a jelet. Wi-fi-vel sincs gondom.
Programok gyorsabban indulnak nálam.Angry birds eddig be beaked ez most nem csinálja
OTA-ként lett felrakva. Ja és mindez 3GS-en
Találtam egy bugot is benne, igza csak egyszer sikerült megcsinálni. Lockscreen-ről megnyitva a kamerát, átmentem a képekhez és landscape módban így nézett ki a kép:
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JamesHun #7786 üzenetére
a iphoneon készült képeket ha lementem akkor mivel lehet jól megnézni egyszerűen és gyorsan, hogy a kép hol készült (GPS koordináta helye)
Letöltöd gépre a PhotoME nevű programot, és vagy megnyitod vele a képet vagy a settingsben ráböksz az explorer integration és akkor közvetlenül intézőböl tudod jobb egérrel megnézni az adatokat. Látod benne a kép összes exif adatját, ha legörgetsz a GPS-hez ott a kis térképet megnyomva megnyitja google mapsban hogy hol készült a fotó.
Nagyon hasznos kis program, fotósoknak kötelező.
kleinguru
VoiceMan: én régebenn megvettem de nem jó semmire, főleg azért mert csak akkor működik ha állandóan fut. Nem lehet kivételeket beállítani, mostanában volt egy frissítése azt hittem végre képes lesz háttérben is futni de nem úgyhogy felejtős. -
zack
nagyúr
válasz
JamesHun #7828 üzenetére
Ugyan már. Amióta beütött a mennykő, azóta nagy kuss van és Orbán is csak pislog. Max. elmegy a templomba imádkozni az égiekhez, aztán ez vagy bejön, vagy nem.
Olyan törékenyek vagyunk, hogy ennek az országnak jóval kissebb problémába is bele fog törni a "foga" mint az EU többi tagállamánál. Mi az elsők között leszünk. Ebben biztos vagyok. -
Gubro
senior tag
válasz
JamesHun #7728 üzenetére
Hat igen, de az eddigi betakkal ez pl stabil volt.
A g+ valtozatlanul hasznalhatatlan, es bizom benne, hogy a Sygic is csak a beta miatt hallgat el az elso utasitasok utan (soha tobbet nem beszel, csak ha ujrainditom, akkor is csak az elso hangos utasitasig, utana nema csend).
Jo viszont, hogy az iGO vegre jo, es a hangutasitasokat is vegre javitottak a mult heti frissitesben. Bar hogy miert is korrekt £5-ot kerni az angol postcode adatbazisert, az rejtely, foleg, hogy 44 byte amit letolt, tehat az adatbazis alapbol benne van.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest