Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Vont mar le indokolatlanul valakitől pénzt az Apple appstore vásárlás után? (Természetesen nem a 2 eurós zárolásra gondolok.
)
Megvettem a GTA-t meg egy másik játekot 79-79 centért. Egyből jött is a levonás, 232 ft-ról, majd kesobb egy masik levonas 464 ft-rol, ami ugye pont a duplaja. Szamlat is kaptam, amin 2 tetel szerepel, 1.58 euróról. Az emlitett ket program.
Megneztem a purchase history-t is, mast nem vettem mostanaban, még februar 5-én vettem egy idojaras app-et, de az is le lett vonva annak idejen. Nem nagy penz, de akkor is, menjenek a picsaba... Egyébként az egyik jatekot havernek vettem, tehat en gepen iTunes-ban kifizettem, aztan ő leszedte, de ugyebar elvileg ez nem lehetne indok, hogy ketszer keruljon levonasra valami...
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest