Hirdetés
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat.
-
tanulo1
csendes tag
Üdv, Szeretnék venni egy ipad air 3-at vagy esetleg egy ipad pro 10.5 zoll os verziót(melyik lenne a jobb választás)? , találtam is használtam jó áron. Érdeklődnék hogy ugye holnap lessz egy apple event, amin elméletileg bejelentenek egy új tabletet is, és az érdekelne hogy lejebb fognak e menni a mostani ipadek árai? Ha igen akkor nem veszek most, de ha csak jövőre kezdenek el leesni az árak akkor viszont veszek most. Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest