- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenit73
üzenetére
Ez a figyel miközben figyelem még a galaxy s3-ból rémlik, azóta se láttam semmiben.

És nem is annyira kívánatos a mai világban hogy a telefon a szememet figyelje.
Nekem eleve legalább 10 percre van beállítva a képernyő zár mindenen, én lezárom amikor akarom, de így nincs olyan hogy 10 percig nézem és lezárna, mert mit néznék 10 percig egy kijelzőn, ha nem videot, de olyankor nem zár le amúgy sem.Gondolom azért nincs benne, mert ezt nem vágod zsebre ahol jelezhetne hogy hé haver, írt az asszony.

Meg az Applenél eleve úgy kell gondolkodni, hogy ha van ipad, akkor van iphone, akkor van apple watch, ami jelez bármi van. Billentyűzet rezgést úgy emlékszem csak pár éve engedélyezték az iphone-on is. Plusz az ipad azért egy nagyobb dolog, nem biztos hogy érezhető lenne benne a taptic engine.
Új hozzászólás Aktív témák
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad gen 7
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest