Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohbalu
csendes tag
Csao
Lehetséges, hogy a Ipad 9 genen PokerStarst játszak valahogy ? -
mohbalu
csendes tag
Srácok Ipad 9 gen szeretnék valami hordozható táskaszerűt, alin láttam tök jók vannak de esetleg tudok itthonról is beszerezni ?
-
mohbalu
csendes tag
válasz
zsolt_71
üzenetére
Egyébként múlthéten én is tudtam volna kosárba tenni a készüléket, de vártam pár napot azzal a tudattal hátha lesz a Mediaban is. Az ötlet bejött, lett készleten a Mediaban a webshopban amit meg is vettem volna ha nem baszakszik. Kosárba tudtam tenni de a fizetési oldalra nem akart betöltetni, egész délutántól késő estig próbáltam, majd kora reggel felkelve ismét megpróbáltam mely során tovább engedett a fizetési oldalra, de egyből írta hogy nem elérhető
. Most ismét várakozás. -
mohbalu
csendes tag
Csáó
Vásárlás kerülne egy Ipad8 illetve hozzá vásárolnék billentyűzetet. Tudtok jó ár/érték arányban egy jó billentyűzetet ? -
mohbalu
csendes tag
Tudom, igazából mint ha egy szőke nő írt volna a csopiba
-
mohbalu
csendes tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Netes ügyintézés lenne, adatok rögzítése kb hetente kb 1-2 óra meló. Passz kb 100 e ft szánok rá max
-
mohbalu
csendes tag
Csáó, Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy Ipadat, nem gond a használt, sőt inkább abban gondolkozok. Na mivel Iphone telefonom volt/van ezért gondolkoztam benne. Sajnos nem vagyok benne jártas hogy milyen lenne a jó ami még évekig bírná. Igazából egy kis munkára kellene és szabadidős tevekénységre. Tippek ? Ötletek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest