Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
mohbalu
üzenetére
Szia,
Köszönöm. Én kb. 1,5 hete adtam le előrendelést. Neked is előrendelés vagy sikerült kosárba rakni? Mert volt pár pillanat , amikor készletet jelzett , illetve e-mailt is kaptam többször (mert feliratkoztam készlet értesítésre) , hogy van készleten. Amikor viszont rákattintottam e-mailben a linkre amit 1 perce kaptam hol engedte kosárba tenni hol nem. Szóval vagy nem volt készlet vagy nagyon minimális. Én írtam nekik e-mailt mással kapcsolatban , de nem válaszoltak 1 hete. Előrendeléssel kapcsolatban nem akartam őket cseszegetni , mert gondoltam nem látják ők sem előre. Ezért kérdeztem mik a tapasztalatok. Köszönöm mégegyszer a segítséged. Így nagyjából már be tudom lőni , hogy jó esetben mennyit kell rá várni
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől