- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Kinéztem néhány kiegészítőt az iPad Air 5-höz .
Kijelzővédő üveg: [link]
Egér: [link]
Billentyűzet: [link]
Tok: [link]
Mit gondoltok, valaki használ ilyesmiket?
1.A billentyűzet angol kiosztású. Ha a gépet magyar kiosztásra állítom, akkor a billentyűzeten az hogy fog menni? Átkerülnek az ékezetes karakterek 1-1 billentyűre?
Vennék egy matrica szettet, szóval az nem gond, csak legyen meg minden magyar karakter.2. Tok
Ezt a párat néztem, mivel starlight lesz az iPad is, így valami világosabban gondolkozok. De amúgy ötletem sincs. Spigen tetszik még, abból csak fekete van, de azok jobbnak tűnnek. [link]
A soft touch szilikon tokokat szeretem telefonon. iPad-re is valami soft touch szilikon kellene, folio-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest