- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ck0kiE
üzenetére
Ez a tárhely probléma mindig felmerül. Ha nem elég az alap tárhely, egyszerüen nagyobbat kell venni. Az én iPad 8-amban is csak 32 GB tárhely van, és nekem alapfelhasználásra untig elég. Az iPad 9-ben 64 GB van, és az még jobban untig elég alapfelhasználásra. Aki filmekkel vagy egyéb nagy fileokkal akarja telenyomni a tárhelyet, annak szive joga venni egy nagyobb tárhelyes gépet - ami tudom hogy nagyon feláras, de hát sajnos ez van, vmit vmiért... ettöl is premium termék ez a cucc (ez gondolom nem kérdés).
Félreértés ne essék, nincs gondom azzal, ha valakinek nagyobb tárhely kell, csak ez a 'nyafogás' (bocs, no offense, nem találok jobb szót), hogy idén / ennek a kiadásnak már ennyi alap tárhelynek kellene lennie, vhogy nekem mindig visszásan tetszik... Persze, drága az apple, de az tény, hogy alapfelhasználásra mindig is pöpec volt, gond nélkül... akinek meg több kell, az válogathat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest