Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Úgy is volt, hogy cserélni fogják és nem fog menni a touchID. Meglepődtem amikor mondták, hogy minden megy, ezért kérdeztem rá. Ekkor azt mondták, hogy maradt a cpu, csak reball történt.
Folytatás: Szervíz után folyamatosan újraindult, rosszul tették rá vissza az aksi csatlakozót elvileg.

-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Megvolt a javítás, Egy cpu reball-ért kérték 38 ezret. Mennyire reális ez? Mellesleg az eszköz azóta folyamatosan újraindul. Visszavittem, most garanciában intézik.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Adott egy iPad A 1893 modell.(2018) Töltés közben videót nézva kifagyott. Megállt a kép, nem lehetet még lelockolni sem. Home-gomb + képernyő kikapcsoló gombot folyamatosan tartva újraindítottam. Újraindult sikeres bekapcsolás, majd videó nézés közben meg ugyan ez. A reakcióm ugyan az volt, csak ezúttal nem juttok csak az apple logóig. Elsötétült és azóta semmire nem reagál. Töltés közben 0.7W fogyasztást mértem több kábellel és töltővel is kipróbálva. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a gond? Javítható? Hogyan?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani, hogy ipad-en is le lehessen tölteni a sorozat részeket az hbo go alkalmazasban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Lenovo Legion 5 pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest