- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
mAtThEw0319 #47321 üzenetére
Talán a 10 megkapja a korszerűbb kijelzőt.
-
kezo0
addikt
válasz
mAtThEw0319 #22481 üzenetére
Szia,
elég sokáig kész tényként könyvelték már el, hogy nem lesz több Mini, az Apple lezárja ezt a vonalat. Viszont pár hete újra felröppent a pletyka, hogy jövőre talán mégis kihoznak egy új Minit, de egyelőre kb. ennyit lehet tudni. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319 #13838 üzenetére
PW, meg Yovage is túlárazott és fölösleges szerintem. Ebook olvasásra a sima Kindle tudásánál nem kell semmivel sem több, azt sem semmiképp sem lehet drágának nevezni.
Persze ha úgy érzed, jó lesz neked a Mini olvasni, mert nem zavar az LCD-n való olvasás, akkor vedd meg csak a Minit.
direwolf: szerintem pont jó a Kindle mérete, utazáskor is pont használható egy kézzel is és bőven elég nagy az olvasófelület, főleg hogy a betűméret állítható. Szerintem más élmény teljesen LCD kijelzőn és e-ink kijelzőn olvasni, hosszabb folyószövegre utóbbi sokkal kényelmesebb számomra. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319 #13835 üzenetére
Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku, olvasásra többek között emiatt sokkal jobb. Ráadásul akkora kb, mint egy könyv, szóval semmiképp nem nevezhető túl kicsinek.
-
Süvi
őstag
válasz
mAtThEw0319 #13818 üzenetére
Nagyon szeretem az Ipadot, de ibookhoz egy Kindle a legtökéletesebb választás.
A legjobb elektronikai eszközöm, mindig velem van. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319 #13801 üzenetére
iBooks könyvekhez vagy újságokhoz/képregényekhez kell? Ha előbbi, akkor egy Kindle-el vagy más ebook olvasóval sokkal jobban jársz, netezni meg tökéletes lesz egy iPad Air, az Air/Air 2 árkülönbségből kb ki is jön az ebook olvasó.
-
sutyesz96
őstag
válasz
mAtThEw0319 #13801 üzenetére
iBookhoz én mini 4et javasolnám ha a kettő közül kell választani, sokkal jobban kézre áll, utazáshoz is kényelmesebb, súlyban is azért jócskán van különbség a két modell között. -> compare
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest