Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Talán a 10 megkapja a korszerűbb kijelzőt.
-
kezo0
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Szia,
elég sokáig kész tényként könyvelték már el, hogy nem lesz több Mini, az Apple lezárja ezt a vonalat. Viszont pár hete újra felröppent a pletyka, hogy jövőre talán mégis kihoznak egy új Minit, de egyelőre kb. ennyit lehet tudni. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
PW, meg Yovage is túlárazott és fölösleges szerintem. Ebook olvasásra a sima Kindle tudásánál nem kell semmivel sem több, azt sem semmiképp sem lehet drágának nevezni.
Persze ha úgy érzed, jó lesz neked a Mini olvasni, mert nem zavar az LCD-n való olvasás, akkor vedd meg csak a Minit.
direwolf: szerintem pont jó a Kindle mérete, utazáskor is pont használható egy kézzel is és bőven elég nagy az olvasófelület, főleg hogy a betűméret állítható. Szerintem más élmény teljesen LCD kijelzőn és e-ink kijelzőn olvasni, hosszabb folyószövegre utóbbi sokkal kényelmesebb számomra. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku, olvasásra többek között emiatt sokkal jobb. Ráadásul akkora kb, mint egy könyv, szóval semmiképp nem nevezhető túl kicsinek.
-
Süvi
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nagyon szeretem az Ipadot, de ibookhoz egy Kindle a legtökéletesebb választás.
A legjobb elektronikai eszközöm, mindig velem van. -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
iBooks könyvekhez vagy újságokhoz/képregényekhez kell? Ha előbbi, akkor egy Kindle-el vagy más ebook olvasóval sokkal jobban jársz, netezni meg tökéletes lesz egy iPad Air, az Air/Air 2 árkülönbségből kb ki is jön az ebook olvasó.
-
sutyesz96
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
iBookhoz én mini 4et javasolnám ha a kettő közül kell választani, sokkal jobban kézre áll, utazáshoz is kényelmesebb, súlyban is azért jócskán van különbség a két modell között. -> compare
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- LEGO klub
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest