- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek #39099 üzenetére
Én lehetek akkor az első, aki véleményezheti itt ezt a Hub-ot.
Hat nap alatt meg is érkezett és gyorsban ki is próbáltam pár funkciót a nap folyamán.
USB-A port és a Fájlok app látta egyből a "fogalmam sincs mire formázott" pendrive-omat , írás-olvasást nem teszteltem, de filmet elindítottam rajta és rendben volt.
Ugyanezen film közben csatlakoztattam TV-re is HDMI kábellel és ott is rendben volt minden.
A képarány miatt persze alapon két oldalt fekete csíkok vannak, de film közben a VLC rendes arányban tolja ki a képet (fel is ismeri közben a VLC, hogy külső megjelenítő van csatlakoztatva).
A 3,5mm jack is megfelelő, szerintem hangminőségre is, leginkább én erre fogom amúgy a Hub-ot használni.
SD és TF kártyám nincs, ezt a részt nem tudom tesztelni.Részemről egyébként összességében csalódás sajnos ez a Hub. 😔
1. Nem fogom tudni Air 4 esetén rendesen, sarkába rögzített módon használni, mert tok nélkül az üvegfólia pont annyit vastagít, hogy lehetetlen legyen (mágneslapka nélkül meg persze lötyög), ESR tokom meg vastag neki.
2. Géphez csatlakoztatva folyamatosan aktív (érzésre enyhén langyosodik is), alvó módba pedig nem hajlandó menni.
Ma éjszaka kíváncsiságból rádugva hagyom és megnézem mennyit fog merülni, de sajnos számítok rá, hogy 7-8 óra alatt 10%-ot is képes lesz leszívni.
Pedig az én felhasználásomban nagyon örültem volna neki, ha szabad lett volna folyamatosan géphez csatlakoztatott állapotban hagyni, de úgy tűnik nem erre van kitalálva, hanem ezt is dugdosgatni kell majd, amikor szükséges valami funkciója.A Type-C-n keresztüli töltést egyelőre nem próbáltam, mert általában úgy töltöm a gépet, hogy közben nem használom.
Ezzel a Hub-bal meg "veszteségesebbnek" tűnik ugye a töltési folyamat.Ha a márkás, drágább Hub-okra is vonatkozik a felsorolt negatívumok valamennyi része, akkor azt tekintsétek tárgytalannak ennél a Hub-nál, más Hub-okkal nincs tapasztalatom.
-
válasz
Revoltek #39118 üzenetére
Az is elég, ha van benne hangcsipsz és akkor 3,5mm jack-en keresztül hallgathatom fülhallgatón, ahogy ég a kenyér. 😂
Azt figyelem még, hogy ezen van sajnos kis zöld led, aminek nem tudom mi értelme van azon túl, hogy éjszaka alatt gondolom 1%-nyi akksihasználást is jelenthet, rajtahagyva a gépen.
Illetve, ha csak akkor világít, ha van is rá csatlakoztatva valami, az úgy oké. -
válasz
Revoltek #39099 üzenetére
Mondjátok már meg légyszives, hogy ami USB Hub-okat a webes leírásuk szerint Pro-khoz valónak írnak (Air-ekről szó sincs pl ennél az amazonosnál), azok valójában működhetnek-e Air gépekkel is?
Már majdnem rendeltem egyet a korábbi Uni-s Hub-ból, de ez a német Amazonos mindenképp szimpatikusabbnak tűnő a szállítási idő miatt, plusz ezzel biztosan nem lenne vám szarakodás sem.
Köszi előre is!
-
kakuk.tamas
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Revoltek #4142 üzenetére
Szintén zenész. Szerintem iPaddel nem lehet olyanokat kivitelezni, mint PC-n. Van MSOffice, van PhotoShop, utóbbival nincs tapasztalatom, előbbiben meg picit a Word ábrándított ki: nem tudtam a térköz beállításait előcsalni, valamint tabulátort használni - azaz a vonalzón el tudtam helyezni a pozíciót, csak az istennek se jöttem rá, hogy a szövegbe hogyan rakok. PowerPoint jó, össze lehet vele dobni elég kultúrált .ppt-t, Excelt még nem néztem. Az Apple iWorkkel nem voltam kibékülve, lehet azért, mert nem MS Office, de abban ránézésre több a funkció. Képeket szerkeszteni biztos lehet rendesen PhotoShoppal, majd letöltöm, egyelőre nincs szükségem rá.
Ha online média érdekel, ott vagy neked kell leadnod dokumentumban a cikket, vagy összeraknod egy admin felületen, vagy utóbbi megfejelve HTML ismerettel (nem nagy cucc, simán bevasalható és lehet vele érdekes dolgokat teremteni). HTML alapú dolgokkal nincs gondja az iPadnek (Safarinak), természetesen.
Amúgy én mezei iPad Airt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest