Hirdetés
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Telekom mobilszolgáltatások
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Hátha itt tud segíteni valaki:
2021-es M1 iPad Pro-hoz keresek vagy olyan usb hub-ot, amin van hdmi kimenet is, amivel az iPadet monitorra köthetem és működik is, vagy olyan nvme ssd házat, amiben van usb hub és hdmi port, ami szintén működik az iPad-del. Ha jól tudom, Thunderbolt 3 portnak kell lennie, hogy átvigye a képet hdmi-n.
Köszi, ha tud valaki segíteni! -
Revoltek
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Szia! Tegnap előtt nekem is hozta a futár. Az első pontban leírt negatívumod a legzavaróbb számomra, ugyanis nekem sem megy fel, ha tokban van a készülék. Üvegfóliám még nincs a kijelzőn, így anélkül szépen passzol. Emiatt sajnos meg kell válnom tőle, így a napokban fel is dobom HA-ra.
Talán bepróbálkozok egy másik kialakításúval
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
berendeltem egy ilyen USB Type-C HUB-ot Amazonról. Esetleg ismeritek ezt a fajtát? Van vele valakinek tapasztalata?
köszi -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Valaki segítsen, legyen oly szíves!
Olyan problémám van, hogy a tegnap vásárolt ipad mini 2-n nem jönnek meg az értesítések hanggal. Csak felvillan a kijelző de se hang, se rezgés nincs. Hogy lehetne ezt megoldani? A hangszórója jó, máskor van hang. Ios 9.3.1 van a gépen. -
Revoltek
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azért gondoltam az iPad beszerzésére, mert viszonylag könnyen hozzá lehet jutni a Telekomnál, Macbook Air-re meg sajnos nincs lóvé. Androidos táblagépen nem is gondolkoztam, az a rendszer szerintem munkára alkalmatlan.
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! A tesztek alapján az iPadok szinte tökéletesek a tartalomfogyasztásra. Ez eddig oké, de arra lennék kíváncsi, hogy mennyire alkalmasak tartalomgyártásra? Gondolok itt képszerkesztésre, videóvágásra és szövegszerkesztésre. Erősen gondolkozom egy ilyen masina beszerzésén, ugyanis újságírónak tanulok, napközben rengeteget kell írnom és a laptopom nem túl alkalmas a mobil-munkaeszköz szerepének betöltésére. Illetve érdekelne még, hogy milyen "office" programok ajánlottak az iOS-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs