- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem is az idősebb ember mar a nagyobb kijelzőt jobban értékeli,söt azt is néha szemüveggel nézik!A mini mar mini
és az inkább könnyebb praktikusabb hurcolni.Gondolom otthon lesz csak használva ezért is jobb a 9,7"...
Bocsi valahogy elkerülte a figyelmemet,de 80 ért már biztos airt vennék!
-
Nem mutattam nekik minit, csak az én 9,7-es ipadjeimet ismerték.
Internetet is ismerték, volt PC itthon min. 10 éve, viszont nyűgös volt már a kezelése, lassan bootolt, stb..., végül kukázva lett az iPad érkezésével. YouTube, Facebook nem játszik nekik, de pl. szoktunk Facetime-on beszélni.Idősebb emberek szerintem inkább a nagyobb kijelzőre vágynak, mindketten szemüveggel nézik.
-
Az én szüleim (65-70) ősszel vettek iPad Airt (én intéztem), nagyon ügyesen használják, Anyám imád vele fotózni is (lol).
Amondó vagyok, jobb lenne egy normál méretűt venned, nem minit. Ahogy előttem is írták iPad 4-és kijön ennyiből. Btw: a héten 2 nap alatt adtam el tokostól, dobozostól az előző Airemet 85-ért, rendszeresen van a hardveraprón már 80 körül, pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest