- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Revoltek
üzenetére
Szintén zenész. Szerintem iPaddel nem lehet olyanokat kivitelezni, mint PC-n. Van MSOffice, van PhotoShop, utóbbival nincs tapasztalatom, előbbiben meg picit a Word ábrándított ki: nem tudtam a térköz beállításait előcsalni, valamint tabulátort használni - azaz a vonalzón el tudtam helyezni a pozíciót, csak az istennek se jöttem rá, hogy a szövegbe hogyan rakok. PowerPoint jó, össze lehet vele dobni elég kultúrált .ppt-t, Excelt még nem néztem. Az Apple iWorkkel nem voltam kibékülve, lehet azért, mert nem MS Office, de abban ránézésre több a funkció. Képeket szerkeszteni biztos lehet rendesen PhotoShoppal, majd letöltöm, egyelőre nincs szükségem rá.
Ha online média érdekel, ott vagy neked kell leadnod dokumentumban a cikket, vagy összeraknod egy admin felületen, vagy utóbbi megfejelve HTML ismerettel (nem nagy cucc, simán bevasalható és lehet vele érdekes dolgokat teremteni). HTML alapú dolgokkal nincs gondja az iPadnek (Safarinak), természetesen.
Amúgy én mezei iPad Airt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Pixel 6a
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest