Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
Hanibata
üzenetére
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Kb egy éve használom a Gen8 iPad-et , nem vagyok egy power user, használom és kész, működik minden
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?