Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg a 4. Ipadomat koptatom, ebből 3-at használtan vettem, egyet garanciálisan cseréltek, most jön az 5., az kivételesen új lesz, de lehet, hogy el is adom, es inkább veszek megint egy használtat, olcsóbban.
Amire én figyelek vásárláskor:
1. Ne legyen lopott, link
2. Ne legyen törött, vagy nagyon karcos, mert nehezebb eladni, a javításával meg többe kerül, mint ha szépet vettél volna.
3. Figyeld meg alaposan, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, azaz más más a színárnyalat a képernyő két oldalán.
4. Jó lenne tudni, hogy mennyit bír az akksija, de ezt csak akkor tudod megnézni, ha nem frissen volt feltöltve, szóval ez egy kicsit lutri, de ilyen jellegű problémával meg nem szembesültem.Amit linkeltem hirdetést feljebb, azt én is megvenném ha nincs elszineződve a screen.
Nekem szűkösen, de elég a 16 Gb, a 32 kényelmesebb persze. Ha sok filmet akarsz rajta tarolni, akkor kell a nagyobb (en meg nem néztem filmet rajta, de egy hosszabb utazáskor jól jöhet). A mai világban nekem felesleges a 3G/4G, ha nagyon kell, akkor megosztom a telefonom mobiladatforgalmát.
Ezek az en szempontjaim voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest