- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy maga a touch id szenzor kontaktos, azt jobban megérteném, hogy ha elveszti a kapcsolatot az alaplappal akkor lezár, védelemből. Ezért kvázi kikapcsol a kijelző, mintha megnyomnád a bekapcsoló gombot. Persze ez csak találgatás.
Ha meg SW-es lenne, akkor kell egy visszaállítás ( bárhogy is hívják apple-nél ) és kiderül. -
tuki2200
senior tag
Arrol esetleg nincs valami infod, hogy a dual hangkezeles fog-e erkezni a jovoben iPad Prora? Ertem ezalatt, hogy a Bluetooth 5 tamogatna, hogy eszerre tobb BT eszkozon menjen a hang (pl. 2 kulon fejhallgatoval filmezni 1 ipadon) a google-be csak iOS11-ig talalok infot, ott irjak, hogy nem tamogatja az OS.
-
qqzs
őstag
igen ez egy pro és nincs csuszka, viccesen hangzik. nem akarok trollkodni, az ipad munka miatt van csak használtam volna masra is de nem sikerult, egyebkent androidos vagyok. ezek mar ott mind alap, maradjunk annyiba hogy szep. de ez a hangkezeles komolyan a google levedte a tobbfele hangkezeles megoldast? egerkezelesert mar evek ota konyorognek ios forumokon....
do not disturb alatt van media es jatek hang?
-
moleculez
veterán
Én is el tudnék viselni egy Abletont, VS Code-t iOS-n. Mondjuk IDE-hez kell bill, de az a nagyon király, hogy VAN. iOS simán kezeli a zenei perifériákat, mint mondjuk Traktor Kontroll, hangkártyát, midi vezérlőket. Az Adobe meg jön teljes PS-el, nyilván nem véletlen, unalmukban ugrottak neki. (Itt ugye kifogta a szelet a vitorlájukból az Affinity Photo-több mint egy éve, és Designer-idén, amik teljes értékű szerkesztést adnak, iPadon). Szerintem a nagy tech cégek ezt leboxolták egymás közt, hogy merre tartanak, szóval még mindig alakul ez a platform.
-
kalimist
aktív tag
Már a keynote vége felé lehetett rendelni. Én múlt hét péntek este rendeltem egy 11-est Smart Folioval. Utóbbi már megjött az iPP pedig jövő hét szerdán érkezik. Néztem az apr-eket én is de egyiknek sincs. Pedig még péntek reggel is Nov. 7-re írta a szállítást, nem tudom miért vártam estig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest