- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuzpenge #32735 üzenetére
Én ilyet raktam a air 4-re: [link]
A pencillel néha ha hozzáérek, nem nyitja meg a jgyezeteket zárolt képernyőről, fel kell ébresztenem hozzá. Persze ez elhet bug, sosem próbáltam üvegfólia nélkül.
A pencil pedig kopog rajta szépen, épp keresek valami hegy védőt, de még nem találtam, félek a sima szilikon nem csúszna ratja megfelelően. -
xhege
veterán
válasz
tuzpenge #32707 üzenetére
Én maximálisan elégedett vagyok vele. Szerintem 5-6 évre az említett feladatokra bőven jó lehet. Ebben a videóban egy 7 éves iPad Mini 2-t hasonlítanak össze egy 40 ezres kínai tabbal. A videóból kiderül, hogy a 7 éves iPad is simán jó a mai napig tartalomfogyasztásra.
-
R a y
senior tag
válasz
tuzpenge #32702 üzenetére
Én nemrég rendeltem aliról egyet. Palam rejection is van benne, meg tilt sensor is, tehát ha döntöd a ceruzát akkor úgy változik. Szépen ír, nem laggol. Párosítani sem kell, csak a ceruza tetejét megérinteni és már működik is. Annyi van, hogy a Scribble (firka) nem megy vele alapból, bár vannak appok, ahol ez alapból be van kapcsolva és ott megy, mint pld a readdle pdf reader. Spanyol raktárból 5 nap alatt itt volt. Ja és kaptam egy póthegyet, meg egy "bőr" tartót hozzá. Ennyi pénzt bőven megért.
-
psg5
veterán
válasz
tuzpenge #31917 üzenetére
https://www.icentre.hu
Velük beszéltem. Ő az egyik akit megadott az Apple Care.
Azt mondták, hogy térítés ellenében Ipadeket nem javítanak.Nekem amúgy is macera, mert kellene jövő hétre, de90km-re lakom Fővárostól...hát még így, hogy keresnem kell nem hivatalos utat.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
tuzpenge #31611 üzenetére
Lehet igazatok van ,sőt azt kívánom hogy legyen!
Nyilván senki sem a saját pénze ellensége ,ha maradnak az árak + garival ,mindenki jobban jár.Emag tol egy 11 pro max. ot rendeltem három napja ,aktiválatlan bontatlan készüléket kaptam normális számlával.
Am ezen kivűl nem nagyon vásároltam még tőlük ,mindig drágábbak voltak az átlagnál és nem szeretek rendelgetni sem ,de nem cáfolom az állításod mert simán lehet ebben is igazad ,találkoztam már nem egy simlis bolttal én is sajnos.Mindenesetre egy Emag - szintű boltot nem lehet nevezni sufni gsm nek ,Apple hivatalos viszonteladó listán is szerepelnek ,így az apple termékekre jár az 1 év garancia + 1 év szavatosság.
-
válasz
tuzpenge #31602 üzenetére
Erős fénynél a nem laminált nehezebben látható.
Vastagabb a készülék miatta.
Ceruzánál zavaró, mert távolabb van a pixelektől a hegy.
Hangja, amit írtál.
Meg a minőségérzet nem olyan jó.
Amúgy ezektől eltekintve nem rossz az sem, sokan használják itt megelégedéssel. Javítani is könnyebb, csak ma már azért tényleg fura egy ilyen kijelzőt tapicskolni, gondolj bele mikor láttál utoljára olyan telefont ami nem laminált. Androidos tablet fronton is csak a budget kategóriában találkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest