- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Sziasztok! Az USA-ban vagyok, és szeretnék egy iPad-et venni. Az Airt túl nagynak találom, a Mini Retina azonban nyerő méretben is, és ha jól nézem, teljesítményben sem marad el a nagy testvérétől. Mivel szükségem lenne sokszor netre, ezért a 3G-s verzió beszerzésén gondolkodom. Ha idekint veszek egyet, azt tudom majd később a magyar/európai hálózaton használni? Ha ez segít valamennyit, függetlenül venném.
A másik kérdésemmel pedig reménykedem abban, hogy valaki ismerős a kinti vásárlással kapcsolatban. Az Apple-től a 16GB-s változatot 500 dollárért tudnám beszerezni. Bár kerestem, nem találtam olcsóbban, de hátha valaki tud olyan helyi áruházról, ahonnan olcsóbban meg lehetne rendelni.
Kösz előre is,
Wlac
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest