Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Erre én is keresgettem a választ, többek között azt kutatva, hogy pl a multitasking milyen benne manapság. Sokan dícsérik, mert korszerű és gyors masina (jelenleg), tehát jó vétel lehet, főleg a mostani áráért (PH-n újonnan Apple garival 90 alatt megvan, német Media 80 körül).
Vacillálok rajta én is, nekem az Air már túl nagy, én ölbetett tablettel nem tudok gépelni pl.
De van, aki azt mondja, h Mini 4 vagy Air 2, mert annak "most indul" az "élete, ciklusa", vagy hogy is mondjam, és jelenleg is állati gyors, a multitasking is hibátlan, tehát ezekkel elvileg nem lesz gond 1-2 éven belül, míg a Mini retina akkor már 3 éves körül lesz, és nem kizárt, h már kevés lesz a szufla benne...
Remélem, érthetően fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest