Hirdetés
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Androidnál az a baj, hogy sok alsó, és középkategóriás gépen lassul, fagy. Nekem is van itthon egy, de már csak e-book olvasásra használom, meg néha youtube-ra. A sima, döcögésmentes működés miatt vettem iPad-et, mert ez sohasem lassul, fagy. Ezzel szemben a droiddal elég sok bajom volt, még akkor is, ha újrahúztam, és nem volt rajta app, csak az alapok. Állandóan jött a hibaüzenet, hogy az app nem válaszol, és ekkor bezárni lehetett. Öt-tíz másodperceket vártam arra, hogy a böngésző ablaka egyáltalán megnyíljon, az oldal görgetése sem volt sima. Elegem lett belőle. Amióta az iPad megvan, semmiféle ilyen gondom nincs. Minden azonnal megy, teljesen simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest