Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA
    veterán

"attól függ kinek mit jelent a munka" - ezt inkább úgy fordítanám, hogy kinek mi a munkája és milyen programok kellenek hozzá....de tab-hoz kell + bill + egér + monitor, és akkor már jobb egy macbook....akár air akár pro. Szerintem! De amúgy abban igazad van hogy sokaknak jó lehet melóra is, csak mi az a meló??? Illetve szerintem kompromisszumos is, de ahogy írod mindent meg lehet szokni / lehet alkalmazkodni. Kérdés akarod-e, vagy eleve olyan választasz ami valóban kényelmes(ebb) munkára.
    De no offense.... :R

Így van.
    Én az M3-as iPad Air-t használom autóban navigációra (Waze és Sygic 2/3 - 1/3 arányban - mert a Waze teljes képernyőn részben hibásan működik) és zenére (tök jó, hogy visszarakták a slideover-t). Na meg menet közben némi munkára, mert nagyobb képernyőn jobb, mint telefonon.
    Otthon meg - bár az M4 Minit szoktam használni, vagy ha máshol kell lennem lakáson belül, akkor az M3 Air-t - néha azért az iPad Air-t rakom monitorra és azon dolgozok kicsit. Mert érdekel hogy áll a dolog, hogy ismerjem mit lehet, hogy ha kell valós tapasztalattal tudjam ajánlani vagy épp ellenkezőleg. :)

Új hozzászólás Aktív témák