-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
Sziasztok,
van egy ipad mini 5-om (2019). En hulye veletlenul feltettem az ipad os 26-ot par napja.
Na most ennel ocsmanyabb gui-t en meg nem lattam, de ezzel meg egyutt is tudnek elni ellenben az ipadem olyan lassu lett tole mint a tetu.
Lehet-e valahogy downgradelni 18-asra?
Illetve ma is tapasztalt-e ilyen lassusagot es ha igen van-e ra valami megoldas?
Konkretan ha megnyomom a home gombot akkor kb 1-masfel masodperc mire megjelenik az asztal, ilyen szintu lassulast kepzeljetek el. Korabban ez villamgyors (kvazi azonnali) volt. Barmi mas ami regen esetleg kisse lassu volt az meg az orokkevalosag most mar…
Rendesen Windows Vista feelingem van, az volt ilyen amikor anno feltettem az xp-s gepemre, de azt hittem az Apple ezen tul van
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Witcher topik
- Vírusirtó topic
- Minden, ami hőszivattyú
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest