Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary
    nagyúr

Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni. Van egy Ipad 11 pro tabletem ami hosszú ideig nem volt használva és most kellene, de nem tudom a jelkódját sajnos, de olvastam hogy ha be vagyok lépve a lokátorban akkor távolról is tudom törölni a beállitásokat igen ezt meg is tudom tenni, csak hogy nincs online állapotban ami gond, igy nem kezdi el a törlést. Itunes-al is helyre lehetne hozni, de nem ismeri fel. Az eredeti kábelét meg szintén nem találom. Ami amúgy is usb type c to type c nekem a pc-n USB A port van csak, szóval ilyen kábellel tudom rádugni, de semmi nem történik még tölteni sem tölti vele ha pc-re dugom. Esetleg egyéb ötlet valakinek ?

ha nincs online persze hogy nem kezdi el a távoli törlést

normál üzemmódban PC-re dugva jelkód jóváhagyás kell az adatkapcsolathoz, különben csak töltést kap róla - szóval ezt is buktad

egyetlen megoldásod van, DFU módba kell rakni és úgy újratelepíteni, erre a módszer, ahogy megtalálod:

"enter DFU mode ipad pro 11" keresésre rengeteg találatot ad

[link]

iTunes elindítva, PCvel kábeles kapcsolatban, bekapcsolt állapotból indulj (ahogy a videón is) miközben elkezded nyomkodni a gombokat
    amikor sikerült akkor az iTunes feldobja az ablakot hogy érzékelt egy Recovery Mode-ban lévő eszközt (ahogy a videón is)

ha ezt végigtolod, lesz egy alapállapotú iPad-ed, amiről csak le kell szedni az aktiválási zárat

Új hozzászólás Aktív témák