Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz Relax420 #46714 üzenetére

A valtas oka egyszeru, harom eves, es akkut kellene benne cserelni, ami az ertekenek jelentos resze - ez mar a sebessegen is erzodott. Amellett az m1 lesz a beugro szint nemsokara, ami meg frissiteseket fog kapni. Ez volt az ok a valtasra.

Az uj prot meg is vettem, es vissza is kuldtem az oled nem ugrotta meg azt a szintet, amit vartam, a tobbi ficsor meg szimplan nem tulzottan erdekel. A faceidt csak a mobilomrol hianyolnam, a 120hz meg addig erdekes, amig uj a gep, ahogy lassul az evek alatt, a laggolo 120hz csak az akkut eszi jobban.

A 22es prot is neztem, a miniled miatt erdekelt, de tul draga volt ahhoz kepest, hogy mar ki tudja milyen forrasbol van, ki tudja milyen akkuval (mikori gyartas, mennyit hasznaltak - es amugyse szeretem a hasznalt cuccokat).

Tartalomfogyasztasra meg fotofeldolgozasra hasznalom, ha keves, es jonnek uj tabletek majd lecserelem, de jelenleg ez volt a helyes valasztas szamomra. Bocs, hogy ezt igy leirtam, de egyszeruen zavaro, hogy hulyenek erzem magam a forum alapjan a dontesemmel.

Új hozzászólás Aktív témák