Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Relax420
üzenetére
A valtas oka egyszeru, harom eves, es akkut kellene benne cserelni, ami az ertekenek jelentos resze - ez mar a sebessegen is erzodott. Amellett az m1 lesz a beugro szint nemsokara, ami meg frissiteseket fog kapni. Ez volt az ok a valtasra.
Az uj prot meg is vettem, es vissza is kuldtem az oled nem ugrotta meg azt a szintet, amit vartam, a tobbi ficsor meg szimplan nem tulzottan erdekel. A faceidt csak a mobilomrol hianyolnam, a 120hz meg addig erdekes, amig uj a gep, ahogy lassul az evek alatt, a laggolo 120hz csak az akkut eszi jobban.
A 22es prot is neztem, a miniled miatt erdekelt, de tul draga volt ahhoz kepest, hogy mar ki tudja milyen forrasbol van, ki tudja milyen akkuval (mikori gyartas, mennyit hasznaltak - es amugyse szeretem a hasznalt cuccokat).
Tartalomfogyasztasra meg fotofeldolgozasra hasznalom, ha keves, es jonnek uj tabletek majd lecserelem, de jelenleg ez volt a helyes valasztas szamomra. Bocs, hogy ezt igy leirtam, de egyszeruen zavaro, hogy hulyenek erzem magam a forum alapjan a dontesemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Búvárkodás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest