Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Regen beforgathato volt, pl a robotporszivonal azon szuttyogtek, hogy ott nem akartak beforgatni aszf modositas miatt, de sikerult meggyoznom oket, hogy a vasarlaskor meg nem ugy hirdettek.. sot felhivtak ra a figyelmemet, hogy azt is beforgatjak majd.
viszont tobbet buknal 505 e nel, (most pl 525 az ara, tehat mar nyertem 23 at kb, hogy ket hete vettem, mintha most), mint 60, ha megprobalnad eladni, igy meg beviszed es kihozod az ujat, a 12% ot meg lenyeledpersze nem akarok senkit biztatni, hogy vegyen naluk mindent is es hasznalja ki a lehetoseget, csak leirtam az en tapasztalatomat es azt, hogy mar nem tudtam tovabb varni az m3 ra, mert meg mindig nem tudni, hogy mikor fog megjelenni es mennyi lesz. Ugy voltam vele, hogy inkabb megveszem ezzel az opcioval most, mintsem kesobb ha mar nem is lesz ebbol es ha brutal draga lesz az uj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest