Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Egy kis "valamelyik irányba terelést" szeretnék kérni. Leírom a helyzetet, igyekszem nem túl hosszan.
Szóval édesanyámnak vennék egy új tabletet. Az előző egy 8,4"os Huawei M3, már 6. éve használja, ideje a cserének. Sajnos, ahogy néztem, ezen méretű tabletek elég jól kikoptak.
Droidosat nem szeretnék neki venni, plusz már évek óta emlegeti, hogy ő is kipróbálna egy ilyen "harapott almás" terméket, gondolom jórészt azért, mert nálam csak olyat lát.
Szóval gondoltam, 75. születésnapjára meglepem. Néztem a mini 6-ot, és a 10. gen-t. Előbbit nyilván azért, mert kicsi, mint amit most használ.
Semmi egyébre nem használja, mint a családdal való kapcsolattartásra (videóbeszélgetés, chat), valamint fotózgatja a virágait, a süteményeit, kiscsirkéket, kacsákat és elküldi nekünk, mert sajnos elég ritkán látjuk.
Előbb azt gondoltam, nagyobb tárhely kell neki a fényképek miatt, de végülis a saját iPhone-omon is kb. 25 gigát foglal úgy 3400 kép, és nincs bekapcsolva az optimalizálás (nála be lenne, csak akkorában nézni, amekkora maga a tablet).Ami a mini mellett szólna, az a méret, meg egy picivel jobb proci (A15 vs A14). RAM ugyanannyi, kamerák ugyanazok, nagyobb meg tovább bírja akku ügyileg. Esetleg egy tri-fold tokkal a 10th gen jobb lenne, mert leteszi/támasztja az asztalra és úgy áll jól a kamera (nem oldalt lenne így, hanem felül középen).
Szóval szerintetek jól gondolkodom, hogy inkább egy 10th gen iPad hivatalos helyről kb. 185-190-ért, így járna a 2 év garancia, mint egy iPad mini 6 szintén hivatalos helyről 225-230 körül? Az itteni bontatlan 1 év garosokat nem említem, mert ahhoz vásárolva 2 év Apple care-t ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest