Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Egy kis "valamelyik irányba terelést" szeretnék kérni. Leírom a helyzetet, igyekszem nem túl hosszan.
Szóval édesanyámnak vennék egy új tabletet. Az előző egy 8,4"os Huawei M3, már 6. éve használja, ideje a cserének. Sajnos, ahogy néztem, ezen méretű tabletek elég jól kikoptak.
Droidosat nem szeretnék neki venni, plusz már évek óta emlegeti, hogy ő is kipróbálna egy ilyen "harapott almás" terméket, gondolom jórészt azért, mert nálam csak olyat lát.
Szóval gondoltam, 75. születésnapjára meglepem. Néztem a mini 6-ot, és a 10. gen-t. Előbbit nyilván azért, mert kicsi, mint amit most használ.
Semmi egyébre nem használja, mint a családdal való kapcsolattartásra (videóbeszélgetés, chat), valamint fotózgatja a virágait, a süteményeit, kiscsirkéket, kacsákat és elküldi nekünk, mert sajnos elég ritkán látjuk.
Előbb azt gondoltam, nagyobb tárhely kell neki a fényképek miatt, de végülis a saját iPhone-omon is kb. 25 gigát foglal úgy 3400 kép, és nincs bekapcsolva az optimalizálás (nála be lenne, csak akkorában nézni, amekkora maga a tablet).Ami a mini mellett szólna, az a méret, meg egy picivel jobb proci (A15 vs A14). RAM ugyanannyi, kamerák ugyanazok, nagyobb meg tovább bírja akku ügyileg. Esetleg egy tri-fold tokkal a 10th gen jobb lenne, mert leteszi/támasztja az asztalra és úgy áll jól a kamera (nem oldalt lenne így, hanem felül középen).
Szóval szerintetek jól gondolkodom, hogy inkább egy 10th gen iPad hivatalos helyről kb. 185-190-ért, így járna a 2 év garancia, mint egy iPad mini 6 szintén hivatalos helyről 225-230 körül? Az itteni bontatlan 1 év garosokat nem említem, mert ahhoz vásárolva 2 év Apple care-t ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest