Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Gyereknek van egy nagyon régi, sok éves Lenovo tablete, ami mondhatni már az utolsókat rúgja. Közeljövőben muszáj lesz lecserélni. Igazából csak mesenézős tablet, később max Netflix, Disney lesz használva, esetleg Plex. Ill. nagyon egyszerű, nem túl nagy igényű gyerekjátékok. Mobilnet nem kell, wifi elég. Nagyon max 100-ért néznénk majd valamit Android vonalon, de elgondolkodtam azon is, hogy esetleg használtan egy iPad-et lehetne venni. De mivel nem értek hozzá, Apple nem az én világom, érdeklődni szeretnék. Megnéztem az aprót, és igazából 2-t találtam:
iPad 8th gen. 128GB
iPad Mini 5 256GB, picivel több, mint 100-ért ugyan.Mi a véleményetek erről a 2-ről? Jónak mondhatók még, vállalhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kés topik
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest