Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Az összes Air(2) vs. Mini2-válaszomban utaltam arra, hogy a Mini2 sokkal (vs. Air2) / valamivel (vs. Air) olcsóbb, mint a nagytesó. Meg az egyéb előnyeit is kiemeltem (zsebrevághatóság, Air2-hez képest jobb akkuidő, egytenyeres használhatóság stb). Ennek ellenére továbbra is fenntartom azt, hogy aki anyagilag megteheti, és főleg csak “kanapé-szörfölésre” használná (nem hordozná mindig magával), a képernyőjének szaturáltsága miatt sokkal-sokkal jobban jár a nagytesókkal. Amelyek közül a “régi” Air ma már csak egy picit drágább, mint a Mini2.

Kb. olyan a két képernyő minőségének a viszonya, mint egy vacak TN filmes LCD-é és egy normális IPS monitoré.

Mondjuk azt a tényezőt kifelejted az egyenletből, hogy a felhasználók nagy része észre sem veszi a különbséget, főleg, mivel csak az egyiket használják és nem a 2-t egymás mellett, de még ha lenne is viszonyítási alapjuk, az átlagfelhasználó nem figyel erre és nem is érdekli...
    Én sem mondom, hogy nem Airt vennék, ha most állnék vásárlás előtt, de ez lenne kb az utolsó tényező, amit figyelembevennék, a kijelző méretéből adódó előnyök szerintem sokkal fontosabbak...

Új hozzászólás Aktív témák