Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- iPhone topik
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Az előbb elfelejtettem írni, hogy tokkal használom az autóban az i6 dokkolót, de ha elhagyom a tokot, vagy vastagabb át veszek, kb. 10 mp alatt átállítható a szélessége. Apple cuccokhoz kb. ötvenszer annyi minőségi tartozék közül lehet választani, mint a népszerűbb droidos csodákhoz."
1. Mutass egyetlen olyan dokkolót, amibe pl. Otterbox Defender tokokkal (amiket én használtam/ok az iPhone-jaimmal, hogy azok maximálisan védve legyenek) gond nélkül beállítható bármilyen iPhone. Egyetlen ilyen sincs. Baromi körülményes (15-20 másodperc) a töltőre dugás minden esetben. Szemben a Qi-s töltéssel, ami tökéletesen megy a Note4-emen szabvány S-View Qi töltősfedéllel, ill. a tokban(!) levő Nexus 7 2013-ommal.
2. A hajadra kenheted a sok kiegészítőt, ha pont a szabványos kiegészítőket nem támogatja az iPhone. Például a Qi töltőket - én is tök ugyanazt az olcsó Qi padet használom minden egyes Qi-s cuccomhoz. Vagy mondjuk az MHL vagy SlimPort HDMI adaptereket. Vagy mondjuk a microUSB töltőket/kábeleket. Megveszed egyszer az adaptert, és használod az összes gépedhez, gyártótól függetlenül – persze kivéve, ha az Apple, hihi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest