Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nézd, nem tudom, hány éve vagy iOS felhasználó, de valszeg sokkal-sokkal rövidebb ideje, mint én. Valszeg semmi személyes tapasztalatod nincs arról, hogy példának okáért az iPhone 3G, 3GS, iPhone 4 meg az iPad1 hogyan teljesítettek a régi iOS verziók alatt, és hogy hogyan az utolsó főverzióval. Ahogy valszeg arról sincs személyes tapasztalatod, hogy pl. (a konkurenciánál, ill. desktopos OS-eknél maradva) igenis számtalan példa van arra, amikor egy későbbi OS (fő)verzió lényegesen gyorsabb és effektívebb, mint egy akár 12 évvel korábbi, ősrégi gépeken is. (Lásd pl. Windows 8.1 vs. XP vagy akár KitKat vs. előző 4.x-es release-ek)
Elnézést a személyeskedésért – te kezdtél futóbolondozni, miközben én pl. nem neveztelek téged elvakult Apple fanboynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DJI mini 3 drón display unit
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest