Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak71
újonc
Sziasztok,
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem néztem végig 9 évet.
iPad Air (Gen 1) téma.
Halogattam az akksi csere megrendelését üzletben, egészen addig, amíg felpuposodott a régi. Nosza jó, gondoltam, akkor cserélem én. Megrendeltem az akksit, megjött kicseréltem. Ha rádugom Apple töltőre megjelenik a logo (nem fut csík alatta), majd az egész képernyő egy egy pillanatra bepirosodik. Ezután a folyamat újra indul.
Kipróbálva a főgomb+felső gomb kombinációt, kb. 35 sec után a mellékelt képernyőt dobja be.Ez ok, de ha kihúzom a töltőről, eltünik és ha átdugom PC-re (nincs Mac-em) ott semmi nem történik. Ebből azt következtetem, hogy, az akksi üres, de tölteni csak akkor fog, ha a reset sikerül, de a reset nem sikerül, mert üres az akksi és a PC-ről pedig (mert nem Apple töltő vagy Mac) nem fog tölteni. 22-es csapdája.
Kérdésem tehát, hogy van-e valami olyan eszköz, amivel a PC-n lehet az Apple töltőt emulálni. Sok évvel ezelőtt írták itt az Aicharger nevű programot, nagy nehezen levadásztam, de a telepítés után nem is láttam, hogy működne.
Egyáltalán, esetleg egy Mac-en elindulna ilyen állapotban?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!