- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Air 5 M1 @ 250k
Pro 11 M2 @ 355k+42% / 105k , ami azért elég jelentős
amiben jobb a Pro:
- 120 Hz kijelző - írtad is hogy nem mozgat meg téged (amit el tudok hinni, de hidd el, ha megveszed, lecsokizod a bokádat, én már el sem tudnám képzelni hogy 60Hz kijelzőt nyomogassak, az iPad Pro 10.5 óta csak ProMotion 120Hz iPadjeim vannak
- 4 hangszóró (kicsit jobb hangzás, de ez kb semmit nem számít, ugyanolyan fos dobozhangú, mint minden más tablet a világon)
- USB-C külső monitor csatlakoztatás (M1-en csak tükrözni lehet, M2-vel már teljes értékű kiterjesztett kijelzőt tud)Mindkét tablet ugyanolyan gyors, alig van különbség M1 M2 között, üzemidő ugyanaz, ha amúgyis fülessel hangszóró sem számít, mindkettő Pencil 2-vel üzemel, normál tartalomfogyasztási céllal szerintem is bőven elég az Air 5
azért 100ezer forintot már egész sok minden másra is el lehet költeni
-
consono
nagyúr
Hát én sok éves Mac-es tapasztalat alapján szűrtem le, hogy a Coconut battery és társai csak valami közelítő értéket mondanak, vagy azt sem, mert modern OS-eken csak az Apple fér hozzá az akkumulátor adatokhoz... Persze érezni meg te érzed, hogy jobban merül, vagy sem, de azt bármi, sajnos.
Mondjuk azt nem értem, hogy amit az iPhone-ba bepakoltak kijelzést az akku elhasználtságáról, azt miért nem teszik legalább be az iPad-be is... -
Ragnar95
félisten
Így már más a helyzet, azt XCode-al tudod felrakni ezen módszerrel.
Ha van regisztrált developer ID-d, akkor egy fokkal egyszerűbb a helyzet, elég csak regisztrálni az eszközt, mint developer eszköz és az appot a developer ID-val sign-olni, így elvben iTunes-szal is fel kéne mennie az appnak. -
Ragnar95
félisten
Sehogy, iOS-re csak és kizárólag AppStore-ból tudsz telepíteni appot.
Auratech, pixelmester.: ízlések és pofonok, de én nem kínoznám magam semmi pénzért egy 10"-os képernyőn való filmezéssel, amiből igazán csak kb 7"-nyi helyen megy maga a film a képaránykülönbségek miatt, amikor rendelkezésre áll egy 15"-os filmezéshez megfelelő képarányú monitor is. Ráadásul a gépen ígyis-úgyis ott van a film, az iPadre meg még külön idő és energia rátenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest