Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • smc

    addikt

    Ami nálam van egy hetes béta alatt:
    A blured háttérkép el van csúszva sokszor mappáknál.
    PIP-ben az srcub bar tök hülyeséget mutat
    Sok ikonnak a menükben elcsúszik az elmosott kijelölt háttere

    Mással nem találkoztam eddig.

    Egyébként tényleg kellenek ezek a hardveres megkötések az apple-nek, mert a most négy éves pro-m enélkül még mindig teljesen elég lenne mindenre.
    Ezért kellenek ilyen dolgok, hogy bizonyos új appok csak m1-m2 exlusive kell hogy legyenek. És persze megértem ha kell nekik a ram, mert a 4 ami ebben van az röhelyes manapság, pedig a proci a mai napig szörnyen erős egy tabletbe. Na meg hiába ugyanaz a ceruza és valamilyen szinten működne is a hover, le kell tiltani, mert nem venné senki az újat. Lásd Stage manager, ami így kb egy teaser-nek jó, mert még a 12.9-es ipaden sincs értelme, viszont külső kijelzőn alapnak kellene lennie de ez is proci limitált.

    Szóval piszok jó vétel volt 4 éve az ipad pro, de ahol lehet gáncsolják már, hogy vegyük meg az újat. És nem is nagyon lehet panaszkodni érte, mert még a plusz funkciók nélkül is gyönyörűen működik, hogy rohadjon meg.. :DDD És 4 évet úgy tette le az asztalra hogy szavam nem lehet. A 2020-as már kissé átverés szagú, mert ugyanazokba a limitekbe fut bele, hiába másfél évvel újabb és még az M1-es tavalyi sem kapott meg mindent, ami kvázi pofánbaszás.

    Így elkönyvelve én jártam a legjobban. :U

    [ Szerkesztve ]

    5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

Új hozzászólás Aktív témák