- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Tablet szinte nem kell sok idő, hogy megszokd. Ha el tudod engedni a széles személyre szabási igényeidet [ami ugye a droidon elég széleskörű], akkor hamar fog menni.
Anno én is eléggé bele voltam épülve az andoridos világba, de hosszabb távon nagyon elkapott az Apple.
Bár, egyedül a Macbookot voltam képtelen megszokni. Nem a rendszert, hanem főként a barom billentyűzetkiosztást és a normális egér lehetőségének hiányát. Úgyhogy, laptop fronton skippeltem. De nem is baj, mert amire használtam volna arra az iPadem is tökéletes. Talán még kényelmesebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest