Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Sziasztok!
Tegnapelott eskuvon voltam es a kovetekezo napi ottpunnyadas alatt megbeszeltuk az egyik sraccal, hogy letolti nekem a szerverere es megosztja velem a forma 1-et. Ezt en le is toltottem az M1-es ipad Air-re. Osszesen 10 giga volt, megneztem (koptem egyet, mert nem volt jo futam) majd kitoroltem a Files-bol. Ennek ellenere csak a mappa tunt el a letoltes helyerol, de a szabad tarhely maradt ugyanannyi, nem novekedett meg azzal a 10 giganyi hellyel amit kitoroltem.
Hogyan tudok biztosra menni, ha ki akarok torolni valamit, az tenyleg el is tunjon teljes mertekben? Es ha netan hatramarad valami, akkor azt honnan es hogyan tudom teljesen kitorolni?
Koszi elore is 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest