Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UX
    tag

Bocsánat, kapkodtam, siettem, ez a hsz-em egy kicsit durvára sikerült, nem így értettem.
    Azt akarom mondani, hogy nálam nem jelentkezett ilyesmi, nem zavar be a kijelzőn fekvő tenyér rajzolás, jegyzetelés közben. Nem feltételeztem, hogy másnak más jellegű tapasztalati vannak, ez hiba volt részemről, természetesen attól, hogy nekem nincs vele gondom, másnak még lehet.
    Szerintem egész jól kezeli a ceruzát az ipad e téren, nem tudom, hogy 3rd party cerkákkal mi a helyzet, én apple pencilt használok, ott nem találkoztam ilyen jellegű problémával. De ha pencil kompatibilis, akkor más gyártóével sem kellene gondnak lennie szerintem.

Nem, ez nem függ a penciltől, én is apple pencilt használok.
    Tényleg érdemes kipróbálni, pencil nélkül akár.

1. Fogj rá a kijelzőre, de úgy hogy szemből rátapasztod az ujjad. Akár kicsit beljebb a szélétől.
    2. Miközben fogod a kijelzőt, a másik kezeddel, két ujjal próbáld kinagyítani azt amit olvasol.

Nem fog menni, mert érzékeli a harmadik ujjadat is. Rajzprogrammal ugyanezt fogod tapasztalni, bezavar az ujjad.

3. Most úgy próbáld ahogy az előző hsz-ben írtam, a széléről csúsztasd az ujjadat, és fogj rá a kijelzőre.
    4. Próbáld meg így kinagyítani másik kézzel, két ujjal.

Sima ügy.

10,5" pro ipaden így működik. Szerintem a keskeny kávásokon is, és a megjelenésük idején fejleszthették ki ezt.

Új hozzászólás Aktív témák