-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Nekem most jött meg Ali-ról [link] egy Goojodoq (vagy mi) márkájú gen 11-es toll. Egyedül nyomásérzékelést nem tud. 7300 HUF volt +2db heggyel. Egyben van, jó minőségű nagyon. Type-C-vel lehet tölteni, bár nagyon ritkán kell majd...főleg úgy, hogy azt sem tudom mire fogom használni. Rajzolni nem igen van affinitásom, PDF-eket eddig csak olvasgattam, szerkeszteni nem kellett sosem. Szóval tudom ajánlani annak, aki ilyesmit keres.
Ti (aki nem rajzol) mire használjátok a tollat amúgy? Napi szinten előveszitek vagy csak alkalomadtán van rá szükség? Nekem olyan a flip tokom, hogy van benne hely a tollnak, szóval mindig kéznél van, de simán böngészés közben nem tudom mire is lehetne használni igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest