Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Kicsit más szituáció, de hátha segít.
Volt iPad mini 2, majd iPad Pro, majd iPad mini 2, majd iPad 6 és sosem éreztem, meg van az az eszköz amit szeretek. Végül 3 éve vettem egy iPad pro 11"-et cerkával és azóta azt használom (suli, jegyzetelés, tartalomfogyasztás). Összeségében nem bántam meg, hogy a drágább,jobb gépet vettem, mert mind felhasználó élményben mind a kis lelkiválogomban így van rendjén és elégedett.
Viszont 1 éve esz már a fene, hogy vegyek egy Magic keyboardot hozzá, mert otthon rengeteget chatelek rajta és böngészem. De ott a kisördög, hogy annak az árából vehetnék egy használt macbook air-t is. Korábbi tapasztalatokból pedig megtanultam nem szabad vennem, mert már 2x is eladtam
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Mini PC
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest