Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én meg az iPhoneon nem használom a kisegítő lehetőségeket, mégis kifizettetik velem. Sem a Stocks sem a Voice Memot... Pl altalaban én tabletként használom az iPadot, de pl fogok mellé venni billt, mert van amikor jól jönne. Nem, nem akarom magammal vinni a laptopot ezért. Ha tudom, hogy kódolunk, fejlsztünk vagy vmi az más arra viszem.
Egyetemen jegyzetelni tabletként kiváló. Majd osszeülünk egy Word filet osszerakni, amihez teljesen felesleges egy teljes laptop, főleg mint plusz eszköz. Ellenben egy pár dekás bill máris élhetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs