Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
btudos
üzenetére
Értem, végül is nincs nagy jelentősége a lényeg hogy nem tudok venni jelenleg. Már végig telefonáltam minden boltot amit a neten találtam, sehol nincs készleten. Az is megfordult a fejemben hogy lehet Némterországban kellene nézzek, vagy valahol úgymond a közelben. Itt a ph-án lévőek drágabbak mint az alapár, kicsit hasonló helyzet mint a ps5 esetében.
Ha nem karácsonyra kellene ,simán várnék januárig úgy megvehetném a 2db 252k ért. Vagy a másik opció, hogy veszek samsung tabot nincs mit tenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem karácsonyra kellene ,simán várnék januárig úgy megvehetném a 2db 252k ért. Vagy a másik opció, hogy veszek samsung tabot nincs mit tenni