Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Képregény topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a hozzáférést intézze el, és cserébe spóroltok majdnem 10ezret
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.