Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajosx
    őstag

nincs már Magyarországon főiskola, minden egyetem lett - tudomásom szerint
    de kérdezd meg pontosan milyen intézménybe jár, de szerintem jó lesz - csak legyen hozzá valami
    XYZ.nev @ intezmenyneve.edu.hu

nekünk BME-n ilyen volt: @edu.bme.hu

illetve az egyetemi email cím sem annyira egyszerű (legalábbis BMEn nem volt az :D ) a hozzáférést intézze el, és cserébe spóroltok majdnem 10ezret

gravíroztatást NEM javaslom! igen, lehet bele nevet, mindenféle smileyt meg emojit gravíroztatni, ami aranyosnak tűnik, de amikor majd lecserélésre kerül NAGYON NAGYON rontja az eladhatóság értékét!
    Gondold el, kinek van kedve olyan iPadet venni, amibe bele van égetve, hogy "Arany Pici Gumócskámnak szülcsinapjára: puszi Papóka!" :D

Akkor már inkább egy DBRAND matrica, bár ennek jó húzós az ára iPadre

Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem :C kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van :DDD Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen. :R

Új hozzászólás Aktív témák