Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- reMarkable 2
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.