Hirdetés
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.