Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Káracsonyra szeretnék venni a 9 éves lányomnak, egy tabletet. Eredetileg androidost terveztem, jelenlegi is az van egy régi kis 8" Lenovo. Viszont másik topikban ajánlottak Ipad-et is alternativaként. Utána néztem és ez a tipus megfogott.
Apple iPad 9 2021 10.2 64GB
A másik topikban, azt irták ez jó vétel, viszont gondoltam azért a saját topikjában is rákérdezek. Valóban az árához mérten rendben van ez a gép 135k? Esetleg valami alternatíval hol tudom beszerezni ? Ahol talán a legjobb áron van? Álltalános felhasználásra lesz, ugye egy kislány. Videók, játékok, netezést stb . Játék terén semmi komolyra nem gondolok. Továbbá jó lenne ha legalább 2 évig hasznható lenne. A mostani is annyit ment kb de már elavult lett. Gondolom azért nem nehézkez a beszerzése, van még időm remélhetőleg.Esetleg szokott valahol akciós lenni stb? Köszönöm szépen a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest